saçlar dökülmeye başladıysa bunun önüne geçemezsiniz kullandığınız ilaçları eninde sonunda bırakmanız gerekicek cünkü hergün ilaç almanızda doğru değil sonuç olarak saç ekimi yaptırmanız gerekicek
saçlar dökülmeye başladıysa bunun önüne geçemezsiniz kullandığınız ilaçları eninde sonunda bırakmanız gerekicek cünkü hergün ilaç almanızda doğru değil sonuç olarak saç ekimi yaptırmanız gerekicek
Stock
konunun üzerinden 1 yıl geçmiş cevap yazan herkes ben dahil saçlardan yoksun kalmak üzereyiz![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
çam terebentin dök kullandığın şampuana kokusu biraz ağır ama 2-3 ay içinde gözle görülür artış oluyor...
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
şampuan işe yaramaz..
finasteride veya dutasteride bazlı hap kullanacaksınız başka yolu yok şimdilik..
Sarmısak yağını kullan inan çok faydasını görürsün ama kokusu adamı bezdiriyor
Yılan yağı bulabilirsen oda faydalıdır ama iran'dan kaçak geliyordomuz yağını kakalayabilir bizim çakallar dikkatli ol o yüzden
![]()
yılan yağı kedi yağı vs bunlar para tuzağıdır.. ya ektireceksin çim adam gibi gezeceksin ya da propecia kullanacaksın..![]()
Çevremizdeki abilerimiz - büyüklerimiz tarafından dökülmez denen saçlarım dökülmeye başladı eskisinden daha açık bi alın ve daha acık bi kafayla geziyorum dilerim sülalenin ilk kel kalanı ben olmam![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sapkayla jöleyle saç dökülmez..
Farklı bi bakış açısı olmuş ben çıkıyorm konudan![]()
![]()
başımıza bir iş gelmemesi adına
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)