Iş çıkışı başım o kadar kotuydu ve çok halsiz dalgindim. Eve donerken yogun bir trafik lambasindan kalkarken 3 sira halde bulunan araçlarin en sag kismina geçtim, 4 yol agziydi. Sol yanimda 50 NC tarzi bi kamyon vardi. Karsi yola geçerken adam beni gormedi, bense ilerlerken kamyon hafif sola yanasmadigi için kaldirima denkgeliyordum, hemen hizlanip kornayla onunden sola geçtim onun da onunde araç vardi tam ona çarpmayip kamyoneti de zor durumda birakmayayim diye en sola geçitim, o sirada aynaya bakmadim anlik ve zaten kafam felaket tepkilerm çok zayifti. Sanrim 07 model Poloydu ve hisirtiyi duydugum anda frene koydum ama abs olmadigindan saga kirsamda sola dogru kaydim, ve aynam adamin sol kapisini simsiyah yapti, tabi benim ayna da kirildi ve çamurluklarima polonun gri rengi çikti.Adam sinirle geldi saydi durdu bana bagirdi ben de durumu anlatmaya çalisiyor ama gozlerimi zor açiyordum soktaydim ztn :/ polis çagir dedim, sonra oradan biri once tutanak tutun kagit vs dedi. kaza raporu. Sonra adam onca laf saydiktan sonra tamam git hadi ya dedi, inanin hiç ugrasacak halim yoktu bende bindim arabama uzaklastik
Bir daha yuzumu yikayacagim yada bu halde kafa dalginken araç kullanmamak lazim... Allah korusun!
![]()