User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Oruç başıma çarptı bende Polo'ya..

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kirmizi kare içi mor çizgili benim araç
    Buyuk siyah kare 50NC
    Siyah içi yesil olan Polo
    X noktasi çarpistigimiz alan
    ya üşenmeyip cizmissin saol simdi gayet anladım keşke orta şeritten hic sekmeden tın tın gitseymişsin. bazen şerit degistirirken aynalar bile yetmiyor arkadan geleni gorebilmeye kor nokta bile olabiliyor. geçmiş olsun tekrardan karşı tarafın malı kıymetlıymış baya. okadar orj duskunu kıymetlıyse cıkmasın trafiğe. adı üstünde kaza bu kasti birşey yokki.

merve
    Misafir
    bu şekilden anlaşıldğına göre zaten hatalı bir hareket yapmışsınız.. adamın tepkisini bence çokta yadırgamayın.. ayrıca ne var, herkes sinirlenir, siz olsanız sinirlenmezmiydiniz, yolunuzda gidiyosunuz birinin hatası yüzünden bir sürü sıkıntı.. bence normal.. tabikide kaza bu, olabilir, insanlık hali ama adama da hak vermek lazım bir yerde.. o adamın yerinde bende olsaydım bende aynı tepkiyi veriridim kimse kusura bakmasın.. tabikide mala gelen zarar hiçbir insandan önemli değildir ama bence kim olsa bir tepki verirdi yani..
    ayrıca orucuda insan kendine eziyet haline getirmemeli bence.. geçmiş olsun.

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun tekrardan karşı tarafın malı kıymetlıymış baya. okadar orj duskunu kıymetlıyse cıkmasın trafiğe. adı üstünde kaza bu kasti birşey yokki.
    Eminim seninde arabana carpsalar aynı tepkiyi verirsin.

Bazı kişiler icin araba farklı bı konudur. Bu siteden 10 kısı gosterebılırım bu durumda aynı tepkiyi verebilecek. Konu mal kıymeti degil, bunu anlatmak bıraz zor.

Ben kac aydır arabamla ugrasıorum canım cıktı yaptırıcam dıye. Sonra birisi gelip vurucak ve ben mevlana gibi konusucam?

Haydi arkadaslar gelin bu tarafa Cogu adam yapmaz bunu

Ayrıca kusurda senin oruca bahane atmamalısın bence. Buyuk aracın arkasından gelenı gormeden atmıssın kendını one 2 seritlik yolda kavsak genıslıgınden yararlanarak SAĞLAMA yapmaya calısmıssın. Sakin kullansaydın basına gelmezdi.

Yinede gecmıs olsun.
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şekilden anlaşıldğına göre zaten hatalı bir hareket yapmışsınız.. adamın tepkisini bence çokta yadırgamayın.. ayrıca ne var, herkes sinirlenir, siz olsanız sinirlenmezmiydiniz, yolunuzda gidiyosunuz birinin hatası yüzünden bir sürü sıkıntı.. bence normal.. tabikide kaza bu, olabilir, insanlık hali ama adama da hak vermek lazım bir yerde.. o adamın yerinde bende olsaydım bende aynı tepkiyi veriridim kimse kusura bakmasın.. tabikide mala gelen zarar hiçbir insandan önemli değildir ama bence kim olsa bir tepki verirdi yani..
    ayrıca orucuda insan kendine eziyet haline getirmemeli bence.. geçmiş olsun.
    Merve kardeşim orjinalliginin bozuldugu belki araç sahibi için önemlidir Bizim için değil Adı üstünde kaza diyoruz yapılacak birşey olmuyor sebebi ne olursa olsun oluyor ölüm gibi önüne geçilmiyor ne kadar dikkat edersen et mutlaka olur kaza, geçenlerde forumda bir arkadaşımızın çiçek gibi typer ı gitti. Trafikdemiydi hayır dükkan ın önünde park halinde idi.

Kaldıkı ben yıllarca şehirler arası tır sürücülüğü yaptım oruç hiç eziyet olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca kusurda senin oruca bahane atmamalısın bence. Buyuk aracın arkasından gelenı gormeden atmıssın kendını one 2 seritlik yolda kavsak genıslıgınden yararlanarak SAĞLAMA yapmaya calısmıssın. Sakin kullansaydın basına gelmezdi.

Yinede gecmıs olsun.
    ++++++

Katılıyorum ayrıca geçmiş olsun diyorum.

merve
    Misafir
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merve kardeşim orjinalliginin bozuldugu belki araç sahibi için önemlidir Bizim için değil Adı üstünde kaza diyoruz yapılacak birşey olmuyor sebebi ne olursa olsun oluyor ölüm gibi önüne geçilmiyor ne kadar dikkat edersen et mutlaka olur kaza, geçenlerde forumda bir arkadaşımızın çiçek gibi typer ı gitti. Trafikdemiydi hayır dükkan ın önünde park halinde idi.

Kaldıkı ben yıllarca şehirler arası tır sürücülüğü yaptım oruç hiç eziyet olmadı.
    ben arkadaş için söyledim.. olayı oruca bağlamış, burda ben oruç tutma eziyet olmasın sana gibi bişey demedim yani hatalı bir hareket yapmış, konuyu oruca bağlamış ondan o şekilde yazdım..
    ayrıca arkadaşım tabikide kazadır insanlık halidir vs diye bende belirttim, benimde arabama park halinde çarptılar.. ama ne yani bizde insanız adam tepki vermicekmiydi.. bende olsam verirdim dedim ve eminim %90 ıda değil boyasız, komple boyalı arabalarına bile olsaydı tepki verirlerdi.. adam bağırmış çağırmış bi şekilde atacak sinirini, dövmeye kalkmamışki haksız diyeyim ona.. haklı bende olsam bağırırım, bende bigün yapsam banada bağırsalar susarım.. o hakkı onda görüyorum çünkü

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bu kadar etkileniyosanız tutmayın bence oruç,insanlar kaza yapabilir adam madur olmuş belli bi yere kadar tepkilerini hoş görmek lazım ha suyunu çıkarıyosa trafikte sürmesin o arabayı o zmn oda ayrı konu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun. trafikte her zaman dikkat etmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eminim seninde arabana carpsalar aynı tepkiyi verirsin.

Bazı kişiler icin araba farklı bı konudur. Bu siteden 10 kısı gosterebılırım bu durumda aynı tepkiyi verebilecek. Konu mal kıymeti degil, bunu anlatmak bıraz zor.

Ben kac aydır arabamla ugrasıorum canım cıktı yaptırıcam dıye. Sonra birisi gelip vurucak ve ben mevlana gibi konusucam?

Haydi arkadaslar gelin bu tarafa Cogu adam yapmaz bunu

Yinede gecmıs olsun.
    Bence bukadar emin olma
    tabiki herkezin malı kıymetlidir.
    Ben adam mevlana gibi olucak demek istemedim tabiki sinirlenicek kızıcak tepki göstericek,gösterebilir yani ama benim katılmadıgım yer şu; arabamın orjinalliğini bozdun diyip sövmüş süpürmüş ! arkadasın dedıgıne gorede cok buyuk bır hasarda yok ortada.daha kötüsüde olabilirdi.

Şöyle birşey söyliyeyim, gecenlerde bir pazar geziyorum bir kavsakta ısıkta bekliyoruz, arkamdaki aracta benden 2-3 yaş kücük bir genc yanında kız arkadasi müzigi acık vs vs durup duruken arkadan güp ayagından debriyajı kacırmış bindirdi bana.indim baktim boya gecmis cizik cuzuk. dedim devam et olur okadar saglık olsun. genc biraz şaşırdı teşekkür etti bindim arabama gezmeye devam ettim.şimdi ben o tampondaki cizige kayırsam illa gelip biri o tamponu göcertir.sonra onceki kayırdıgıma yanarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serencebey birde senin dedigin gibi aylarca ugrasip yaptırdıgın araba ayrı standart olan ayrı. senin dedigin gibi el emeği göz nuru oluyo.sana vurup verecegi hasarla ona vurup verecegi hasar farklı olur.buna görede karşı tarafın mağduriyeti farklı oluyo. işte bu kötü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serencebey birde senin dedigin gibi aylarca ugrasip yaptırdıgın araba ayrı standart olan ayrı. senin dedigin gibi el emeği göz nuru oluyo.sana vurup verecegi hasarla ona vurup verecegi hasar farklı olur.buna görede karşı tarafın mağduriyeti farklı oluyo. işte bu kötü
    Benim arabama durup duruken vurursa eger, kanunun bana ızın verdıgınce sansımı zorlarım

Ayrıca Bu sitede en az 10 kısı bulurum benım gıbı tepkı verecek

Sen guzel tepkı vermıssın helal olsun ben vermem.

Tepki verecekler icinde Aklınızda olsun tokat atmak kanunen suc degıl yumruk suc
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin araba ne? merak ettim şimdi.

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabama durup duruken vurursa eger, kanunun bana ızın verdıgınce sansımı zorlarım

Ayrıca Bu sitede en az 10 kısı bulurum benım gıbı tepkı verecek

Sen guzel tepkı vermıssın helal olsun ben vermem.

Tepki verecekler icinde Aklınızda olsun tokat atmak kanunen suc degıl yumruk suc
    muhalefet olsun diye değilde merakımdan soruyorum tokat atmak suç değilmi aşalıyıcı küçük düşürücü vs diye dahada katlı suç hatta bu arada tokat için adam vuran rajon sahibi abiler var dikkatli olmak lazım

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle şehir içinde Yüksek ve Büyük vasıtaların Sağ tarafında kalmayın... Her türlü takar... Sen kabahatsiz olsanda takar, kör nokta ve burun oynası yoksa göremez seni korna çalsanda.

Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhalefet olsun diye değilde merakımdan soruyorum tokat atmak suç değilmi aşalıyıcı küçük düşürücü vs diye dahada katlı suç hatta bu arada tokat için adam vuran rajon sahibi abiler var dikkatli olmak lazım
    PM atıorum sana
    KA Style

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi gidipte 30 milyarlk standart bi araba vurup ufak bi cizik biraksa bende yuru git derim.senin yaptign gibi ufak hatalar her zmn olur.

Ama aracim 5te 10 milyarlkta olsa bnm egerki emegm ve extra para harcamişlgm varsa farkli tepki veririrm tabi bu tepki kavga olcak fln diede bişy yok.

Bu arada kaza yapan arkdasa gecmiş olsn.

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin araba ne? merak ettim şimdi.
    Arkadasta AE86 Coupe var trde tek denilecek bi araç varsada biz bilmiorz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasta AE86 Coupe var trde tek denilecek bi araç varsada biz bilmiorz
    Tek olm Tek
    KA Style

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)