öğleden sonra gidip alıyorum başka çaresi yok hastayım skyline'a
daha ayın kaçı yaw? erken çıkarmışlar
daaa karpuz keseceedikk![]()
şaka biyana da kapak hiç heyecan vermiyor gerçekten...merak ettim ama neler var diye.....yarın alırım o zmn![]()
aralık sayısı ne zaman çıkıyor?
ayın bu gününde cıkması içeriğin biras boş olmasını gösterio bence...
Tuning Turkiye bozulmasın bari ya
bayram sebebiyle erken basım yapılıyor bazı dergiler,tt'ninde erken çıkma sebebi bu
daha önceleride erken çıktığı oluyodu
askerden geldiğimden beri (1.5 sene) sadece marketlerde kapaklarına bakıorum o kadar....
"Wagen"thusiast
50 UH palakalı polo bisim polomuz Ali die assubay kardeşimizin gerçkten herşyiyle fena biaraçç
Bende çoğu kişi gibi 1.5 seneyi aşkın bir zamandır almıyorum..alan olursa etrafımda karıştırıyorum sadece..Neyse..Sanırım birinin bu konuyu sözle belirtmesi lazımmış..Görkem öncü oldu bravo lem![]()
eski bir dergi çalışanı ( fotoğrafçı ) olarak az çok işin aslını biliyorum..
araba daha doğrusu modifiye kültürünün türkiye çapındaki kalitesi çok düşük ve bu yüzden düşük bir kesime daha çok hitap ediyo.buda araba kalitesini dergilerde çok düşürüyo...her fiber yapan dergiye çıkar oldu..dergi yapan insanlar modifiye sever olsada esas firma sahibi paraya bakıyo..bu yüzdende " aman araba arabadır " mantığı ile çıkıyo bütün arabalar.. değişimde bu durumda kimse yapmak istemiyo , istesede yaptırmıyolar..çünkü masraf...
eski dergimde 5 ay dilimde tüğ bitti tamamen grafik işiyle ilgilenen bir firmayla çalışalım diye olmadı, her sayımızda çektiğimiz arabaların cd sini verelim diye olmadı ( tuning türkiye 1 , trtuning 2 sayısında sonradan yaptılar bunu ama çok basitti ! ) neden olmadı diye sorsanızda ! işte işi bilmeyen " patronlar " sayesinde..
lafın kısası ben bu dergilerin artık değşiceğini hiç sanmıyorum..eskiden yeni dergiler çıkıyodu ha başarılı ha başarısız artık onuda hiç sanmıyorumki çıksın..bu gidişlede tek dergiye düşer oda olmassa modifiye otohaber gibi dergilerin 5 sayfasına düşer..
AyB
Ayberk ne yaptın yawO kadar da değil
![]()
öyle tosuncum ööle wallahiç almıorum artık dergi kusuruma bakma ama yani bizim zamanmzda bile daa iiydi
![]()
AyB
body kit yoksa dergiye çıkamıosunama gerçekten modifiyelisin ama ama çıkamıosun
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
adam 2 milyara polyesterden bişeyler yaptırsın kapak olsun sen burda tonla harca kıyıda köşede çıkarsınlar. Kendi aracımı şahsen ben çıkartmam arabam bana kalsın![]()
Aslında bu iş gerçekten çok zor bir iş. Hani halk arasında bir söz vardır ya , "iki ucu bklu değenek." derler ya işte tam öyle
Dergi kadrosu elinden geldiğince en iyi araçları dergiye çıkarma peşinde ama çeşit çok yok (kaliteli 4 4lük modlu araç) .. Bu sefer az olanı ön plana atıp , arka tarafa dergiye aracını çıkartmak isteyen hevesli insanların araçları öne sürülüyor. Bir bakıma etrafımızda gözee hitap etmeyen onlarca araç varken dergi yönetimine de hak vermek gerekir. Kısacası dergilerin eline malzeme ya çok az geliyor , yada çok bayat malzemeler geliyor ..
Ne yapılmalı konusuna gelince aslında bende bu konuya karamsar yakla$ıcam . Önümüz gerçekten kapalı ve yatırım yapmadan kimse iyi şeyler umup , pembe tablolar çizmesin ..
Mesela digimod yarı$malarında sürekli derece eden arkada$lara ucuz maliyetle güzel bir araç yapıp ona bu araca sahip olma fırsatı verilebilir . Tabi bu okuyucularında dikkatini çekecektir .. Zor ve maliyetli bir olay kabul ediyorum ama ekmeden birşeyler biçemiyorsunuz malesef ..
aslında 3 ayda bir olsun içinde sitenin başındaki kırmızı vti ve benzeri 3-5 araba olsun yeter![]()
eskiden beri piyasada olanlar bilirler; eskiden arabanı dergiye çıkartmak çok gurur wericiydi yarışılıyodu adeta, şimdi çıkartmamak marifet oldu.
artı egri bügrü fiber tamponlara şöyle aerodinami saglıyo şöyle güzel estetik duruyo yazılması komik yani...
bende bi ara çalıştım dergide aynı ayberkin dedigi gibi patronlar fln hep ticari kaygılarda... tabiki olcaklarda kendi geleceklerini yakıyolar...
Apaçi dergiciligi zamanıda geçicek ilerde ozmn ne olucak bu dergilerin hali...
bende TOURCH TUNINGde dedim CD werelim die editörümüz pahalı dedi bundan 1sene önce bak werdi Ahmet abiyle Burak iide artırdılar galiba satışlarını...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)