Güzel vakit geçirdik kartinge gidiş zevkliydi kazasız belasız gittik çok şükürAllah bozmasın..
Bence bizi çok güzel ağırladılar..Apacheleri kaldırcak bi mekan zor bulunur , sayın yıldırım ve restorant çalışanlarına teşekkürler..
Güzel vakit geçirdik kartinge gidiş zevkliydi kazasız belasız gittik çok şükürAllah bozmasın..
Bence bizi çok güzel ağırladılar..Apacheleri kaldırcak bi mekan zor bulunur , sayın yıldırım ve restorant çalışanlarına teşekkürler..
Dr.Ecu
gelişi ciddi eziyet oldu ama yemek, karting ve dönüşüne kadar zevkli geçti![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
İftardan sonra geldım neysekı tatlıya yetısebıldım,keyıflı bır aksamdı organızasyon 10 numaraydı hersey ıcın tesekkurler..
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
işim olmaz 1 depo 700km sewiorum onu![]()
ahaha patlamakmıuhauhauhauhauha kanka atraksiyonsuz hayatmöı olur tolgaya sorun hiç stress oolmadık arkadan eylenceli oldu Sanırım HAHAHAHA
www.drecu.com
Bende herkese teşekkür edeyim , valla çok güzeldi , gidişimiz cidden eziyetti ama sonrasına hiç birşey denemezdiCartingden dolayı sol kolum ve belim ağrı konusunda zirve yapmış durumda hatta Kerem'i bırakana kadar o kullandır arabayı , öyle fenayım yani
![]()
tarık brakeboost king olmuş banada yaptı aynısınıda yemezlerrrrverırırım nosu
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Güzel bi gündü.
Öncelikle Buğra'ya ve katılanlara teşekkürler.
Çok fazla fotograf beklemeyin 50 tane falan var.
Sword'um çektiğin bütün fotoraflar flu onları koymuyorum bile objektif manueldeymiş sen aldığında
fotolar yükleniyor.
fren gaz yapınca kapanıo aptal araba![]()
www.drecu.com
emre o sutle deil sut tozuyla yapilan bi tatliydi ama guzel muhabbet içinde yedik gitti.
@ oz tum tt uyelerini miss gibin esansladi o ayri bi guzeldi
karting mahvetti eve nasi geldm bilmiorm bidaha binmem merete
Bugraya 40 kişinin kahrini cektigi için ayrica tesekkuer ediorm
Ozetlen guzl aksamdi![]()
yine eğlenceli bir gündü gelen katılan herkese Teşekkürler.
Organizatörüme ayrı teşekkürler tek tek herkesle uğraştı
Anılım Allah razı olsun evin önene kadar bıraktın beni. güzel bir akşamdı Allah bozmasın muhabbetimizi.
Samsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)