maşşallah allah tadınızı bozmasın
![]()
Maşallah iyi eğlenmişsiniz. En kötü günümüz böyle olsun.Özgün, allah sana uzun ömürler versin. Sen olunca ortam 2 dakikada yavşıyo valla
![]()
Loading World's Best Magazine...
özgün ağzıma mıçtın resmengaribanla özgünün arasına ne otururum yaa insan gibi yemek yiyemedik
muştu zaten min 3 porsiyon köfte 2 tam tavuk tatlı çeşitlerinin hepsinden yedi, 2 mustafada hemide
fena güzel bir akşamdı
![]()
Failure is not an option.
ulan sende az yemedin ordan otlan burdan otlan 2 porsyon patates tatlılar köfteler daha ne yicen utanmasan bide ......... yicen![]()
Gerçekten eğlencelı bı akşamdı tesekkurler herkeze gelışımız cıdden ızdıraptı helekı bı yerde tereddute dustuk ben Dragerı dınledım Özgun un peşindne gıtmedım sonra fena g..t olduk tabı Ozgun le Erel e ahuahauah
Benı zaten ya Tempra bulur ya Doblo adam delı gıbı tampon yapıyor bana bı turu gecmıyor onume alabılsem cakararı cakıcaktım bır ama gecmedı
ahauah en fenasıda Eray ın arkadakı mısafırerını bana gosterışıydı![]()
surat ifadenı unutmicam ölene kadarzaman olsaydı fena şaka yapcaktımda olmadı
şanslısınız
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ahuaha bı an dedım harbıden tuzak bu
Ben ıllk Oytun u gordum ona sasırdım dedım adam kaza yaptı aşallah hemen ayaklanmış tam o şaşkınlığın ıcındeyken arkadakılerı gordum hemen 5 - 3 yaptım ama sadece motor sesım değişti gıtmıo araba ahuahauha
hemde nasıllcok sey kacırdın olum gelıcektın
![]()
Çok güzel geceydi telefonun kamerası yetse idi oz ve ekeyi yolu tırpanlarken çekecektik ama olmadı.
Eray oum vatandaşa tampon yapıp yapıp durma insanlar korkuyor ne piskopat şeysin sen ya.
Buğra ellerine sağlık çok güzeldi ama adamlar piliç çevirme biliyorlar başka bişey bilmiyorlar biz tavuk şiş istedik adam haşlanmış tavuğu atmış ızgara üstüe getirdi sulu sulu yedik.
Karting muhabbeti ve asker tavlası çok güzeldi. Özgün aha bilal koydu şimdi lan bi git![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çok güzel bi organizasyondu.. emeği geçen herkese teşekkürler.
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)