User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: TRTUNING Kasım sayısı, sürprizleri beraberinde getiriyor.

trtuning_onur
    Misafir

TRTUNING Kasım sayısı, sürprizleri beraberinde getiriyor.

TÜRKİYE’NİN MODİFİYELİ OTOMOBİL DERGİSİ BAYİLERDE

Kasım sayısında yer alan araçlardan ve konulardan oluşan fotoğraflar ile bir video clip hazırladık. İzlemek isterseniz aşağıdaki link’e tıklayabilirsiniz.

www.youtube.com/watch?v=UfOlWEotDIk

Türkiye’nin modifiyeli otomobil dergisi TRTUNING, Kasım ayında da sürprizlerle karşınızda. Tam 16 araç Kasım sayımızın sayfalarını süslüyor. Kapak aracımız olan Honda Civic’e sahip olabilirsiniz. Üstelik ücretsiz. Ayrıntılar derginin içinde yer alıyor. 1120 beygir gücündeki 1974 model Pontiac GTO, ürkütücü görünümüyle sizi oldukça etkileyecek. İstanbul Tuning Show 2006 fuarındaki gözde otomobillerden biri ve Alpine firmasının demo carı olan Alfa Romeo 147de bu ay sizlerle. Peugeot 206 XS, VW Kafer, Honda Civic, VW Golf V, Opel Tigra, Yeni Honda Civic Mugen, Mitsubishi Carisma, Peugeot 106 GTi, Renault Clio, Toyota Supra dergi içindeki araçlardan bazıları… BMW E46, kış lastiği ve direksiyon dosyaları otomobil ve modifiye tutkunlarının işine bir hayli yarayacak. Test köşemizde BMW 335 Ci, Peugeot 107 1.0 5K, Fiat Grande Punto 1.3 Multijet yer alıyor. Türkiye’de bir otomobil modifiye dergisinde ilk olan özel haber de oldukça ilginizi çekecek. Pimp My Ride programının yapımcıları West Coast Customs ile iletişimimizin ardından çıkan özel haberi bizler gibi tüm tunerlar’da uzun süre konuşacak. Otomobil ve modifiye dünyasından son haberler, RC bölümünde drift king S2000, sanal tuning, illüstrasyon bölümü, internet sayfaları, Honda Civic ve Pontiac GTO posterleri, GT Open’den haberler, İzmir’de düzenlenen drag yarışı, WTCC’den haberler, Türkiye’de bir ilk olan model otomobil bölümü (www.diecastturk.com iş birliğiyle), özel röportajlar ve fazlası TRTUNING kasım sayısında yer alıyor. Kasım sayısı aktivite sayfalarında tam 12 tuning forumu yer alıyor.

www.dreamcars.gen.tr
    www.tuningpeugeot.com
    www.egetuning.com
    www.alfistiturkey.com
    www.ophell.com
    www.seatsportturkiye.com
    www.cadde16.com
    www.project01.net
    www.sererhobby.com
    www.trabzontuning.com
    www.subaruimpreza.org
    www.silvertuning.com

TRTUNING Kasım sayısı tüm bayilerde sizi bekliyor.

T R T U N I N G
    www.trtuning.com.tr

Pugcu_Atakan
    Misafir
    bu sayıyı aldım bikaç araba gzldi sade bi golf vardı o çok hoşuma gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şansımızı denemek lazım 20 25 bin liraya filan satar mıyız o hondayı :Ç

trtuning_onur
    Misafir
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şansımızı denemek lazım 20 25 bin liraya filan satar mıyız o hondayı :Ç
    O senin kabiliyetine bağlı ama hiç sanmıyorm.

PaNeL
    Misafir
    bencedee 25000 biraz fazlaa

emir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sayı güzel WCC ve ve amerikan kası varsa

trtuning_onur
    Misafir
    WCC ve Ekrem Ekmenci'nin Pontiac GTO'su Kasım sayısında Emir bey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pontiac için alıcam dergiyi...

Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz 206 çok hoşuma gitti....kapaktaki civic'te güzel...

vtec_mugen
    Misafir
    beyler o turuncu civic 96 1.4 benim eski aracım siyah`dı iki kardeş geldiler ve benden aldılar arabayı ama hala ruhsat benim adıma istesem arabayı geri alırım ama ayıp olur olmaz öle şeyler bu hafta gidicem oraya 1 haftada almazlarsa üstlerine arabamı alıcam geri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec_mugen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler o turuncu civic 96 1.4 benim eski aracım siyah`dı iki kardeş geldiler ve benden aldılar arabayı ama hala ruhsat benim adıma istesem arabayı geri alırım ama ayıp olur olmaz öle şeyler bu hafta gidicem oraya 1 haftada almazlarsa üstlerine arabamı alıcam geri
    eheheh komik bi durum nie almıolar üstlerine?
    OEM+

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TÜRKİYE’NİN MODİFİYELİ OTOMOBİL DERGİSİ deniliyor 1120 hp lik bi alet konuluyor ama kapak olmuyor işde bundan bu dergileri almıyorum nerde ucuz karbon fiber takan kapak ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

vtec_mugen
    Misafir
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eheheh komik bi durum nie almıolar üstlerine?

ah bii bilsem valla ama bu haftada almazlarsa arabamı çaldılar dicem

trtuning_onur
    Misafir
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TÜRKİYE’NİN MODİFİYELİ OTOMOBİL DERGİSİ deniliyor 1120 hp lik bi alet konuluyor ama kapak olmuyor işde bundan bu dergileri almıyorum nerde ucuz karbon fiber takan kapak ...
    eyw yorumun için. Ama gidip bu dergiyi almışsın. Çünkü Pontiac GTO kapakta yer alıyor

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapakta yer alıyo ayıp olmasın diye diğerine göre 1/4 poz
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kusura bakmayın ama trtuning'in en kötü sayılarından biri bence
    dergide yer alan araçlar için söylüyorum bunu
    sırf hi-fi ye ayrılmış bir sayı gibi

trtuning_onur
    Misafir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın ama trtuning'in en kötü sayılarından biri bence
    dergide yer alan araçlar için söylüyorum bunu
    sırf hi-fi ye ayrılmış bir sayı gibi
    Dergi içinde her ay aynı standartta araç kalitesi tutulamaz. Demek istediğim şu ki bir ay müzik sistemli araçlar çok olur bir ay body kit li bir ayda motor modifiyeli. Bu aslına bakarsanız biraz da şansa kalıyor. Yalnız benim dikkatini çekmeyi istediğim bir nokta var dostum... Dergi içinde yer almaya başlayan konular hiç bir tuning dergisinde yok. Biz araç doldurmuyoruz. Konuda işliyoruz. İnsanlar artık hep aynı araçları görmekten sıkıldılar. Farklı şeyler görmek istiyorlar. Senin X derginin forumunda devamlı aktif biri olduğunu varsayarsak böyle bir çıkış yapmanda gayet doğal dostum Diğer dergide de Modena tamponlu araçlardan başka birşey çıkmıyor. Bunun hakkında ki yorumunu merak ediyorum...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    diğer dergi çok iyi demiyorum ben,ne trtuning ne tuningturkiye çok iyi,birbirlerine yakın görüyorum ben.her ay çıkan modena tapmonlu araçlardan banada gına geldi katılıyorum o konuda.

Ben hiçbir derginin forumunda yazmıyorum,karıştırdın heralde yada aynı nikle yazan başka biri var,devamlı yazdığım yer bu burası,nadir olarakta yazdığım diğer site tuningturkey.com ama tuningturkey dergisiyle bi alakası yok bildiğim kadarıyla o siteninde.

trtuning_onur
    Misafir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer dergi çok iyi demiyorum ben,ne trtuning ne tuningturkiye çok iyi,birbirlerine yakın görüyorum ben.her ay çıkan modena tapmonlu araçlardan banada gına geldi katılıyorum o konuda.

Ben hiçbir derginin forumunda yazmıyorum,karıştırdın heralde yada aynı nikle yazan başka biri var,devamlı yazdığım yer bu burası,nadir olarakta yazdığım diğer site tuningturkey.com ama tuningturkey dergisiyle bi alakası yok bildiğim kadarıyla o siteninde.
    Nickler aynı karıştırmış olabilirim kusura bakma. Ben diğer dergi kötü de demedim yanlış anlaşılmasın. Her derginin tarzı farklıdır. Sonuçta bu dergilerin hazırlık aşamalarında olmayan bu işin nasıl olduğunu bilemez. Bir ay çok iyi olur bir ay kötü olur. Kasım sayısının kötü bir dergi olduğuna inanmıyorum. Teker teker her okuyucuyu mutlu etmenin imkansız olduğunu düşünüyorum. Kimi müzik sistemli araç görmek ister kimi body kitli kimi performans modifiyeli araçları... Neyse ben susim Aralık sayısı kapıda malumunuz Umarım Aralık sayısını okuduktan sonraki yorumlarını da yazarsın... Teşekkürler eleştrileriniz için...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)