http://www.sahibinden.com/gti_budur!...XQQdisplayitem
Linkteki aracı yakın bir arkadaşıma düşünüyoruz.
Araç hakkında bilgisi olan varmı bakmaya gitmeden önce ön fikir edinmek istiyoruz.
http://www.sahibinden.com/gti_budur!...XQQdisplayitem
Linkteki aracı yakın bir arkadaşıma düşünüyoruz.
Araç hakkında bilgisi olan varmı bakmaya gitmeden önce ön fikir edinmek istiyoruz.
Aman uzak dur diyim ben sana..Bunun daha önceki sahibi zor kurtuldu bunu satarak..Leşmiş..Ama yakıdnan görmedim..3-5 kişiden aynı yanıtları duyunca tamam dedim bu alınmaz![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
pıyasada araba yok![]()
www.honda-tech.com
98in resmi var mi? nerede görebilirim arabayi?
yarin gelip bakmak isterim
00' Civic 1.6IES
2000 model siyah var kuzenimde askerde şu anda gitmeden almıştı al sat işleri için araba garajda duruyor ufak tefek kazası var demişti değişen yok 1-2 kere gördüm hatları duruşu olsun gayet iyi durumda al benisi var her türlü. 13.500 gibi bi rakam söylemişti abisi ilgileniyor ilgilenirsen telefonu nu pm liyim pazarlığı var.
Arkadaşım aracı biliyorum daha önceki ilanı bursa'dandı aracı sefaköyde gördüm eve geldim telefon ettim satan bir tamirciydi müsaitseniz görüşelim dedim tamam dedi cumartesi için sözleştik ama aradıgımda şilede oldugunu söyledi netdeki fiyatı 9,500 tl idi biz 9,000 gibi bitirip hayırlı olsun diyecektik aracın genel duruşu güzel hatlarıda iyi belki bel altı boya ister ekstra olarak sanroof ve klima yok o paralara olmasınıda beklemek saflık olur .Araba uzun bir süre netde durdu şimdi alan galerici arkadaş pasta cila çekmiş birde orjinal teyp bulmuş fiyatını çekmiş bence tanıdıgınız varsa aracı gösterin Değişen olarakda sadece panel diye söyledi eski sahibi.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)