merhaba arkadaşlar
artık adana değilim sizi nevşehir ürgüpten öğrenci olaraktan tapik edeceğim bu birkaç gün içinde.tanıdık veya şöyle söyleyeyim bizim dilden konuşup sohbet edebileceğim abiler ve arkadaşlar var mı acaba?
merhaba arkadaşlar
artık adana değilim sizi nevşehir ürgüpten öğrenci olaraktan tapik edeceğim bu birkaç gün içinde.tanıdık veya şöyle söyleyeyim bizim dilden konuşup sohbet edebileceğim abiler ve arkadaşlar var mı acaba?
Nevşehiri bilmemde ürgüp avanos buralar acaip güzel yerler. Tatil cenneti gibi kışıda cok güzeldir gezilip görülmesi gereken yerlerde. Madem üni. desin yeni bir grubun arkadasların olucaktır süper gezersiniz.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
öylede bizim dilden arabalardan muhabbet açıldığında sıkılan tiplerden hoşlanmıyorum açıkçası oyüzden yardım istedim.
ben nevsehir üniv. mezunuyum araba tuning vs konularında tatmin olacağın bir yer değil ilgilenen yok denicek kadar az, Kayseri nin yakın olması avantaj ama tarihi güzellik ve şarap dersen bambaşkadırMustafapaşadamı okucaksın bu arada ?
yok ürgüp sabahat erol toksöz kampüsünde.mahsenin birinde işe girmeye çalışıyorum şuan tarihi güzellik tabiki harika çünkü ben turist rehbeliği okuyorum![]()
aksaraya gidersin birsürü var bu işlerle ilgilenen sayide bulursun kafana göre adam. yarışlarda oluyo takılırsın işteilkönce bi gez dolaş bayramda gelme ihtimalim var memlekete..
Memleketimi özledim vallaBayramda gitsem iyi olacak. Nevşehir, otomobilden uzak bir şehir. A noktasından B noktasına götürsün yeterli. Halkın çoğunluğu turizm, halı, demircilik ve tarımcılıkla geçiniyor. Otomobil konusunda pek adım atılmadı. Kayseri bu konuda en yakın gruba sahip. Kayserituning.com'u takip edebilirsin.
Loading World's Best Magazine...
4 yıl ürgüpte yaşadım sorunun olursa cevaplamaya çalışırım, özel mesajla da sorabilirsin
hayırlı olsun.. Nevşehir biraz sıkıcıdır ama ürgüp fena değildir
ben bı eleman bılıyorum nevsehırde beyaz bı focus var modlu ama sahıbı sıte uyesımı orasını bılmıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)