oha süper bende bende istiyorum
türkiyeye gelir mi
odtü de metucon olurdu canlı role play yapardık. ah ah ftp günleri
bunları verceksin salacaksın ormana hikaye filan olucak.
nerde gencliğim ah gencliğim zaman yok
Built to fall....
al ozan bu iki web sitesi hem guvenilir hemde en yeni modelleri bulabilicegin bir yer
http://shop.ehobbyasia.com/
http://www.uncompany.com/
birde boyle kirik bir japon kardesimiz var ne cikarsa direk satin alip review olarak kendi youtube kanalinda paylasiyor![]()
http://www.youtube.com/user/Nishiyan240
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
cogu cin mali , iclerinde orta kalitede olanlarda var ama bu isin belirli basli markalari var sorunsuzluk saglamlik ve birebir gerceklik iceren , ama birmiktar fazla para vermek gerekiyor .
Tabi kaliteli farkı varsa ayrı benımde çok hoşuma gitti.
Ben zamanında bi tabanca almıştım tüplü çalışan ufak bi tüpü var kabazın içine yerleşiyordu 4.5mm paraşüt saçma atıyordu çok güzel bi tabancaydı ve inaılmaz menzili vardı bu konuyu görene dek onlardan tekrar almaya niyetım vardı kararsız kaldım şimdi
Benim bi arkadaş meraklı buna. Silahı fln getirtti. Facebook'da grupları var fotolar videolar fln. Her pazar hava cok kotu olmadıgı surece oynuyorlar. Hatta bir hafta CEPA'daki paintball sahasında airsoft oynadılar.
turkıyede adamın dırek kafasına sıkacaksın yada agzını mermı manyagı yapacaksın kan gelecek yanı bı yerlerınden yoksa kımse "ay ben vuruldum ayoll" dıyıp cıkmaz oyundan...
TRde var zaten, bi yakın arkadasımız da baya baya olayların icinde
Hatta beni de cagırdı kac kez de bi türlü gitmek nasip olmadı.
http://www.airsoftturkey.com/
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sizdeki co2 tabanca o sacma mermilerle adam yaralamak kolay ayricagenelde gbb ( gas blow back ) tabanca ve tufekler 300 350fps gucle atis yapiyor , oyuzden tehlikeli degil cok fazla , hatta bazi parcalarla modifiye edilip 400 450 fps ye kadar cikilabiliyor . gbb silahlar green gas (hfc 22) yada propan kullaniliyor .
haci bildik arkadas cevresi ile kapali mekanlarda counter tarzi oynadiginda zaten zevki cikiyor , birde bunun oyun oldugunu benimseyip oyle grup kurmak lazim .
foruma uye oldumda pek bisi alamadim acikcasi , herzamanki gibi yabanci forumlarda daha cok bilgi var , ozellikle baslanicak silahlar ve modifiyeleri uzerine . dunyada acayip yayginlasmis durumda , hatta bir cok ozel kuvvetler bu silahlarla egitim yapiyorlar .
guzel bir seymis.ama beni dusndurdu acıkcası.tehlikeli gibi geldi yani.kotu amacla kullanılabilir nedersiniz?her turden insan var sakat gibi
Fuck The System !!!
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Daha önce Cihan ismiyle aranızdaydım üzün süre online olmadığım için üyeliğim silinmiş şimdi bu isimle aranızdayım.
Konumuza dönersek; Airsoft, yine japonlar, amerikanların silah taşımasının yasaklaması ve eğitim için ürettikleri oyuncaklardır. Amerikan özel birlikleri şuan eğitimlerini (kapalı alan) bu tür oyuncaklarla yapıyor. Ben ülkemizde airsoftu ilk oynayan 12 kişiden biriyim.
ilk sayfada yaralanmaları gösteren bir resim var fakat inanın henüz ülkemizde böyle bir görüntü ile karşılaşmadım. yanlış fikre kapılmanızı istemiyorum.
Şuan MP5 ve SR-25 replikaları tüfeklerim ayrıca Desert Eagle ve Glock G17 tabanca replikalarım mevcut çok ama çok eğlenceli bir oyun türü.
Paintballa kesinliklekarşılaştırmayın bile.
Birazdan resimlerimi atarım
Öncelikle kullanılan BB (mermi kelimesini tercih etmiyoruz) 6 mm yuvarlak bir boncuk. Hava ile atışlar yapılıyor. Bütün vucud içinde yüz bölümü çok ufak kalıyor, ayrıca yüz bölümünde en tehlikeli yer gözler ve bunları yeteri kadar koruyoruz.
Bu oyun paintball dan en büyük farkı MilSim denilen (Military Simulations - Askeri Simülasyon) oyunlar tüm gün sürüyor. günde 6 oyun yapılıyor. savunma saldırı cepheleri oluşuyor.
Eğer aklınızda 'özel birim' deneyimi yaşamak isteyen varsa tavsiye ederim.
Not: Dışarıdan bir kişi 'Modifiye' ye nasıl bakıyorsa, ne kadar kötü-pis şeklinde değerlendiriyorsa oyunda aynıdır. Modifiyede- airsoftta bir eğlencedir
bu nbasıl bişeydir ya acaip canım cekti![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ilk sayfadaki resimleri görünce biraz gözüm korktu diyelim ama çok eğlenceli bişeye benziyo denemek lazım![]()
Arkadaşım profilinde 17 olarak gözüküyor yaşın maalesef 18 yaşını doldurmadan oyunlara oyuncu olarak katılamıyorsun, sadece izleyici olabilirsin. ama gelipte izlemek istersen haberleşelim beklerim.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)