User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Airsoft

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Airsoft buluşması mı yapsak? Counter-Strike oyna oyna bi yere kadar
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

asulus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    youtube da silah videoları izlerken rastladım çok hoşuma gitti forumlara üye oldum
    almayı düşünüyorum fakat yurda sokmak tehlikeli olur gibi o yüzden geri adım attım.
    yurtdışından sipariş etmek gerekiyor sanırım burdaki fiyatlar tuzlu gibi
    türkiyede satılan yerler var hatta kadıköyde yazıcı oğlunun oralarda var.

mühimmat olarakda metal bilye de atıyor. tüplü tabancalardan vardı tanıdıklarda şöyle söyleyeyim kavanosu dip tarafından kırıyordu 10 15 metre mesafeden.

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadıkoyde bizim dükkanın 3 dükkan yanında yerleri

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürün resmiyette ateşli silah olarak geçmediğini kanıtlayabileceğimiz bir belgesi vs. var mı? Çevirmede bulunsa polise durumu anlatana kadar baya misafir olunur gibi geliyor.

Ayrıca İstanbul'da bu oyun için yer var mı? İlgimi çekti.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi hortlatayım

Geçen esparkta koymuşlar bi m4 airsoft atış yaptırıyolardı. Okçulukdan gelen yetenekle 20 de 16 yaptım
    Bu kadar gerçekci bi hissi olduğunu bilmiyordum baya ilgimi çekti araştırmaya başladım.
    Şöyle bir sıkıntı var yurtdışı fiyalarına göre burda silahlar en az 2-3 katı fiyata satılıyor.
    Yurtdışından siparişle %20 vergisini ödeyerek getirebilirmiyiz. Yani adamlar gümrükde açtıklarında filan ne olduğunu anlatana kadar canımız çıkarmı.
    Son sorum bu işle alakalı bikaç forum var ama tam olarak döküman yok hiçbirinde. Alırken hangi markalar tercih edilmeli. Fiyat performans nasıldır vs...

Almayı düşündüğüm aletler:
    Alien Airsoft Metal SOPMOD M4 Assault Rifle AEG (Black) Airsoft Tiger111HK Area
    http://airsoft.tiger111hk.com/Airsof...duct_info.html
    Everyday I ** çapuling...

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi hortlatayım

Geçen esparkta koymuşlar bi m4 airsoft atış yaptırıyolardı. Okçulukdan gelen yetenekle 20 de 16 yaptım
    Bu kadar gerçekci bi hissi olduğunu bilmiyordum baya ilgimi çekti araştırmaya başladım.
    Şöyle bir sıkıntı var yurtdışı fiyalarına göre burda silahlar en az 2-3 katı fiyata satılıyor.
    Yurtdışından siparişle %20 vergisini ödeyerek getirebilirmiyiz. Yani adamlar gümrükde açtıklarında filan ne olduğunu anlatana kadar canımız çıkarmı.
    Son sorum bu işle alakalı bikaç forum var ama tam olarak döküman yok hiçbirinde. Alırken hangi markalar tercih edilmeli. Fiyat performans nasıldır vs...

AGM M4 RIS Gas Blow Back Rifle with Extendable stock Airsoft Tiger111HK Area

gumruk işi zor , sıkıntı çıkartıyorlar .

bu işin en baba markaları şöyle ;
    Tokyo Marui
    Western Arms
    KSC
    WE
    Marushin
    Tanaka Works
    Cybergun
    Maruzen

Diye uzar gider , airsoft pahalı bir hobi , ehobbyasia.com çok iyi bir sitedir , güvenlidir , en güncel ürünler mevcuttur . GBB yada Elektrikli ne model ne marka arıyorsan burda bulabilirsin .

Trde genelde gümrük işlerinden dolayı çin malı ürünler mevcut , çin mallarınında ömürleri tartışılır . Bende bir çok model Tokyo Marui gbb ürün mevcuttu , bir bir elimden çıkarttım uğraşamıyorum diye , aramıyor değilim şu an . Hakkıyla yapılırsa airsoft çok zevkli ve taktiksel bir aktivite .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gumruk işi zor , sıkıntı çıkartıyorlar .

bu işin en baba markaları şöyle ;
    Tokyo Marui
    Western Arms
    KSC
    WE
    Marushin
    Tanaka Works
    Cybergun
    Maruzen

Diye uzar gider , airsoft pahalı bir hobi , ehobbyasia.com çok iyi bir sitedir , güvenlidir , en güncel ürünler mevcuttur . GBB yada Elektrikli ne model ne marka arıyorsan burda bulabilirsin .

Trde genelde gümrük işlerinden dolayı çin malı ürünler mevcut , çin mallarınında ömürleri tartışılır . Bende bir çok model Tokyo Marui gbb ürün mevcuttu , bir bir elimden çıkarttım uğraşamıyorum diye , aramıyor değilim şu an . Hakkıyla yapılırsa airsoft çok zevkli ve taktiksel bir aktivite .

Sağolasın abi önce denemek için bi tabanca sipariş ediyim şu siteden gelirse tüfeğe yardırayım diyorum. Fiyatlar makul denemeye değer.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bakındım siteye hastası olduğum silahı buldum. İşin ilginci aralarında en güçlü olanı nerdeyse. 470 FPS.
    A&K SVD Bolt Action Airsoft Sniper Rifle (Real Wood / Deluxe Pack)
    260 dolar. 570 tl civarı iyi para.

Buda enteresanmış, 500 fps yazıyor ve 96 dolar
    http://www.airsoftmegastore.com/549-...k-ank-ssr.aspx

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi hortlatayım

AGM M4 RIS Gas Blow Back Rifle with Extendable stock Airsoft Tiger111HK Area

Parça parça getirebilirsin;

misal iç-dış namlu (iç prometeus, dış king arms iyidir), gövde(g&p aldım çok iyi), gearbox(g&p ya da systema), crane stock (g&p 11.1v iyidir) v.b. hem gümrüğe takılmaz hem de daha profesyonel olur.

Bu şekilde dilediğin setup ile istediğin fps değerini alırsın. İnternette basit bir araştırma ile sipariş listeleri bulunabiliyor. Birleştirmesi zor değil youtube videoları var. Ben bir tüfeğimi bu şekilde yaptım; en stabil ve sorunsuz çalışan tüfeğim oldu.

SNCKTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bırkac etkınlıge katılmıstım zamanım olsa yıne katılırım camurun ıcıne gırıp agaca tırmandıgımı bılırım bırkac foto koyayım yalnız mermıler cok acıtıyor pantolonun altına esofman gıyımeme ragmen yakıyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

misal iç-dış namlu (iç prometeus, dış king arms iyidir), gövde(g&p aldım çok iyi), gearbox(g&p ya da systema), crane stock (g&p 11.1v iyidir) v.b. hem gümrüğe takılmaz hem de daha profesyonel olur.

Bu şekilde dilediğin setup ile istediğin fps değerini alırsın. İnternette basit bir araştırma ile sipariş listeleri bulunabiliyor. Birleştirmesi zor değil youtube videoları var. Ben bir tüfeğimi bu şekilde yaptım; en stabil ve sorunsuz çalışan tüfeğim oldu.
    Valla abi dediğim gibi custom olarak baktımda baya bi pahalıya gelcek gibi ilk etapta bi tane alıyım olmadı onu yavaş yavaş upgrade edeyim
    ***** maymun iştahlı adamım sonra üzülmiyeyim boşa para verdim diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paintball gibi airsoft pynatan bi yer var mı bildiğiniz izmir olur istanbul olur denemek istiyoruz arkadaşlarla ??
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla abi dediğim gibi custom olarak baktımda baya bi pahalıya gelcek gibi ilk etapta bi tane alıyım olmadı onu yavaş yavaş upgrade edeyim
    ***** maymun iştahlı adamım sonra üzülmiyeyim boşa para verdim diye
    Wgc shop a mail at. Parça parça yollayın. Kargo parasını vereceğim deyin yollarlar.

En eski airsoftculardanım. 2008 de başladım. Forum içi sıkıntılarla foruma girmiyorum. Mümkün oldukça oyuna gidiyorum. Tavsiyem oyuna katılmayacaksanız çok güçlü bi şey almanıza gerek yok çünkü bunlar oyunlar için ayarlanmış güçte. Ne yaparsanız yapın sizi tatmin etmez. (Svd oyunlar için fantazi sınıfında). Sadece koloksyon amaclı alınabilir. Bi arkadaşımda full metal ahsap olanı var. Gayet memnun. Soracagınız bi şey olursa, yardımcı olmak isterim.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Airsoft buluşması mı yapsak? Counter-Strike oyna oyna bi yere kadar

valla olabilir baya ilgimi çekti
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

_yekta_
    Misafir
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

rica etsem bu parça parça olan sipariş listesinden örnek yada kaynak verebilir misiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wgc shop a mail at. Parça parça yollayın. Kargo parasını vereceğim deyin yollarlar.

En eski airsoftculardanım. 2008 de başladım. Forum içi sıkıntılarla foruma girmiyorum. Mümkün oldukça oyuna gidiyorum. Tavsiyem oyuna katılmayacaksanız çok güçlü bi şey almanıza gerek yok çünkü bunlar oyunlar için ayarlanmış güçte. Ne yaparsanız yapın sizi tatmin etmez. (Svd oyunlar için fantazi sınıfında). Sadece koloksyon amaclı alınabilir. Bi arkadaşımda full metal ahsap olanı var. Gayet memnun. Soracagınız bi şey olursa, yardımcı olmak isterim.
    Hocam oyunlarda kullanmalık. Fiyat olarak çok uçuk olmasın
    Full metal gerçekçi m4 görünümlü bir model düşünüyorum. İlerde upgrade etmeyede müsait olsun. Var mı önerebileceğin bir marka model.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bayıldım...
    İmkan olsa da en azından 1 seferlik yaşayabilsek bu deneyimi..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam oyunlarda kullanmalık. Fiyat olarak çok uçuk olmasın
    Full metal gerçekçi m4 görünümlü bir model düşünüyorum. İlerde upgrade etmeyede müsait olsun. Var mı önerebileceğin bir marka model.
    Jing Gong Full Metal. Senin aradığın şey bu 2. El temizini 600-700 tl bandında bulabilirsin. Ortalama 380-420 fps atar. Oyunlarda limit 400 olduğu için upgrade yapmana gerek kalmaz. Oyun dışını içinde 550fps üstü gereksiz olur çünkü attığın şey isabet oranı düşük, plastik sonuçta.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayıldım...
    İmkan olsa da en azından 1 seferlik yaşayabilsek bu deneyimi..
    Bu hafta sonu oyun olması lazım. Pazar sabahı 7 gibi kalkarım dersen buluşalım 8 de oyun alanında oluruz. Ben ekipman getiririm fazlalık, ne gerekiyorsa benden sağdan soldan toplarsın.

Öyle atlarım vururum diye düşünmeyin oyunun %90-95 i intikal ve pusuya yatmada geçiyor. Uzaktan atışları saymazsak çatışma başladıktan sonra ömrünüz 5 dk dan az hatta 1 saatlik oyunun 20 dk intikal. 20 dk pusu 5 dk çatışma 15 dk geri intikal olarak geçiyor. Çalı çırpı + botların ayağa vurması + yerde yuvarlanma + sinir harbi gibi tüm olumsuzlukları 5 dk lık gerçek adrenalin telafi ediyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)