Okul tecilini yapmıyor, yapmadığı içinde askere alınıyorsun.
Kötü bi durummuş insallah bu sene geçerimde tecil işi falan çıkmazYaş sorunum yok gerçi daha hiç tecil ettirmedim kendim.
bugünkü sınav biraz kazıktı sanki istatistik ve iktisat teorisi
bide yeni kanun çıkmış dio bürolar diyelim ki 1.sınıfta kaldın tekrar ettin ve 2.sınıfa geçtin eğer 2de ilk senende yine kalırsan artık direk alıyolar diye duydum dorumudur bilen varmı?
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
wallaha 3 sene aynı sınıfı okuyan var.askere de götürmediler henüz ve yaşınıda coktan gecti...
My car Big Turbo by Ege Turbo & Mapped By M.GAZIHAN
Açıkçası cumartesi uygarlık tarihine girdim süper geçmedi kötüde geçmedi.. soruları bekliyorum açıklansın kontrol edicem 15-16 net gerekiyor..
Pazar ise cumartesi gecesi stres yaptım ve 3'e kadar çalıştım Davranış bilimlerine.. Sonra yattım 2 telefon kurmama rağmen saatide yanlış görerek okulun oraya gittimki ne göreyim saat 9:35 olmuş.. Almadılar iyice uyuz oldum çok moralim bozuldu desem yeridir bütün hepsi boşa gitmiş oldu ve böyle sakattayken maalesef tek derse kaldım ve davranış bilimleri gibi çalışmamıştım uygarlığa da :S.. İktisadı hiç söylmiyorum bile pazar günü olan 2 dersten birisiydi davranıştan sonra..
Uzun lafın kısası baya keyfim kaçtı şimdi daha bir stres oldum bakalm hayırlısıyla ne olacak..
İlgi alakana teşekkürler..
soru ve cevaplar a.ıklandı arkadaşlar e-öğrenme de. ben geçtim iktisat teorisinden 80 geliyo inşallah. artık son sınıfım. inşallah herkesin gönlünce olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)