vay kardeşim benim öz kardeşim olsan bu kadar olur yap abine bi kıyak o zaman olum![]()
senn saat için harekete geçtim bile![]()
bende telefona o akdar para verilse anlarım yazıcaktım ama konuyu karıstırmak istemedim..
abi telefon cok işime yarıyor... en basta saate bakıyorum, boş vakitlerimde oyun oynuyorum , her turlu nete giriyorum , işim gereği foto cekip mail atıyorum vs vs vs
abi 1500 tl saate verip napıyosun? o sana bakıyor sen ona.o paraya p28 ve s300 alırım be..
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
valla saat çok önemli bir aksesuar inaılmaz dercede hatunlarda bunlara bakıyler![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Saatte bu aralar pumayı taip ediyorum. DASH modeli daha yeni girdi piyasaya tavsiye ederim.
Zaten arabacı adam puma saat kullanır.
Modeller Serileri
Race Cat seri
Drift seri
Dash seri
Transmission seri
Rotor seri
Charger seri
Top Gear seri
Bunlarda benim beğendiklerim.
![]()
saat bi erkegin onmli aksesuarlarındandır bence,zaten bayanlara gore aksesuar olarak kullanacagımz cok az sey var bunun icin saat,giyim ve araban seninnasıl bi insan oldugunu gosterir yanlıs anlasılmasın lutfen solediklerim ama bunlar hoslanmasakta dunyada var olan ve ise girerken bile isverenin baktiigi seylerdir kimse is gorusmesine kotu bi gorunumle gitmez.Soruya gelince butcen nedir vede dahamı spor istiosun cokmu ciddi istiosun yoksa hem takımla hemde normla kıyafetle takılacak bisimi marka ve model cok fazla cunku![]()
Cok ucuk bi para da değil hoş ben cok beğeniyorum bu modeli
swatch 007
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)