yavuz abi benim garminde map çıkmaz oldu nasıl yeni map yüklerim bi bilgin var mı
Printable View
yavuz abi benim garminde map çıkmaz oldu nasıl yeni map yüklerim bi bilgin var mı
Suite ile yükleyebilirsin ya da ovi storedanuygulamayı sıfırdan indir.
öyle tabi abi normalde var çoğu yer ama silivride belediye
tekirdağda köy belediye v.s
aydında merkez hariç hiç bir yeri göstermiyor örneğin
okulun şehirden yüksekte koca kampüsü bile buhar olup uçmuş durumda :D
ndrive diye bir şey duydum her yeri her şeyi gösteriyormuş diye ama nasıl kullanışlı mı bilemiyorum
ovimap'ımda son sürüm bu arada
araçta garmin kullanıyordum önceden daha iyiydi sanki
igomyway oda çok iyiydi keza
http://www.ndriveweb.com/products/product/35/
bunun çakması yokmudur 40 yüroymuş :D
günde iki kere depoyu fulluyorum telefon daha iki aylık :D
sözlü spec 24 saat açık telefon
ve özel bir kampanyadan dolayı haftalık 17,8 saat
aylık 10000 mesajım var
sence normal değil mi :D
Burak ben teli sattım ya :(
ama kutu hafıza katı duruyor. 350ye verdim sende bana 80e versen. Git adam gibi telefon al millet ayfon kullanıyor senin neyin eksik :D
Ya kesin sizin iyiğiliğiniz için aynı vilayette değiliz :D
mesihim ben mesih ahaha:D
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılıyor, fekat içtiğinden dolayı ulaşım sonucu farklılaşım yaşayabilirsiniz.
Ludacris bol uçuk yaşantılar,deneyimler diler
Ekranım resmen soyulmaya başladı şarjım 1 haftadır çok çabuk bitmeye başladı K.V.K ya bırakıcam bu gidişle:)
ben o mevzuyu çözemedim henüz çok haşır neşir olmadığımdan dolayı
senin bilgin dahiline girerse pmden benide bilgilendir :)
Gps ücretlimi ??
Ben bu telefonu parçalıcam. :D
az önce mesaj geldi telefona 5800 cihazınız için yeni bir yazılım var diye haberi olan varmı.
güzel haber ozaman bende hemen geçiyim güncellemeye.
edit ...
günde en az 20-30 kere yapıyor bunu , hafıza kartını vs. biçimlendirdim , bütün programları vs. sildim ancak işe yaramadı . 2-3 haftalıgına adapazarına gelmıstım , geçenlerde nokıa club a goturdum , 2 gun sonra gelın dedıler , 2 gun sonra gıttım telefonu ıstanbula gonderıcez dedıler ızın vermedım aldım cıktım telefonsuz kalcaktım yoksa :D kayserıye donunce goturcem tekrar mecburen 1 ay belkı de daha fazla telefonsuz kalıcam ama katlancaz mecburen
yeni güncelleme ne zaman çıkacakmış bellimi?
oz bugün çıtır bi güncelleme çıkmış, büyük güncelleme eylülde galiba
Bu guncellemeyle ilgili msj gelmedi bana
abı ondan mı kaynaklanıyo , baska bıseden mı kaynaklanıyo bılmıyorum ama ıyıce canımı sıkmaya basladı bu durum , bı yerde okumustum , bu problemın surumden kaynaklandıgını soyluyolardı , az once nokıa dan mesaj geldı surumunuzu guncelleyebılırsınız dıye , guncelledım , yıne problem devam ederse memlekete donunce yollucam garantıye baska care kalmadı .
bıde kalem bı anda yalama oldu kendı kendıne cıkmaya basladı :D kalem veya arka kapak nerden bulabılırım ?