Benim sarjım cabuk bitmeye basladı bu aralar, son versiyonla bu sorunu yasayan var mı?
Printable View
Benim sarjım cabuk bitmeye basladı bu aralar, son versiyonla bu sorunu yasayan var mı?
bende eskisi gibi bi degisiklik yok sarzda
önceden günde ortalama 2 saat konustugum halde 4 gün giden sarj 1 haftada 2 günde bir sarj etmeye başladım arkadasımdada aynı problem var v50 denmi kaynaklanıyor gercekten yoksa bataryanın ömrümü bukadar anlamadım
Versiyonla oldu benimki, eminim.
Simdi bi format atıcam bakalım.
Bir de bu ovide battery ile ilgili bikac program var kullanan var mı?
ben bi tane indirmiştim bi .oka yaramadı sildim :) format at bakalım değişiklik olursa ben de atıyım :) aldığımdan beri hiç atmadım zaten bi siftah yapmış olurum.
Format ben her versiyon sonrası atıyorum, hız farkediyor gibi geliyor.
Ama bu sarj isi canımı sıktı, önce soner söylemisti yok öyle birsey demistim bikac gündür neredeyse hergün sarja takmaya basladım :D
Abi aslında telefonu şarjı tam bitmeden şarja koymamak gerekiyor. Annemde Bold var, 4-5 gün gidiyor şarjı. Bende Omnia var, 24 saati zor çıkartıyor:D.
Şarj sorununu bende yaşıyorum bu aralar..
Yani programları çok fazla kullanmıyorum ama versiyon 50 ile beraber bariz bi düşüş var.
Annem sürekli şarja bitmeye yakın koymaz telefonu, kapanana kadar kullanır. Hatta şarjı bitsin diye bile müzik falan açar telefondan fotoğraf çeker oyun oynar. Bütün telefonları uzun ömürlüydü. Benim telefonumda 5 bar var, 3 e indiğinde şarja takıyodum. Sonuç olarak her gece şarjda:D.
yeni pillerde yok o olay benim bildiğim. bi de kasamam kendimi bitsin de koyıyım diye. pil ölürse yeni pil alır takarım olur biter :D
Şarj sorunu yaşıyan başkaları da varmış..
http://forum.donanimhaber.com/m_39980191/tm.htm
Hmm V31 den devam anlaşılan.... :)
V31de de bazı seylerden mahrum kalıyorsun sarj cabuk bitse de güncel versiyon en iyisi.
Mesaj gönderirken yada cevapla dediğininzde telefonu kasılan varmı peki?
yazılım 50 mı?
Aynen v50 yükledikten sonra bi donmaya başladı ağırlaştı sanki ilk başlarda güzeldi ama şu son 1 haftadır kötü
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...kunmatik/detay bunla takas teklifi geldi napsam acep
boşver bence elci nin adam akıllı bi telefonunu görmedim nokya her zaman nokya dır.
Tekrar format attım sarj sorunu düzeldi gibi ;)
Skyfire indiremiyorum, ülke desteklemiyor diyor kullanan var mı?
+ Calısan live messenger lazım, benim önceden yükledigim bugrada kaldı o da amerikada :D
skyfireyi bilmiyorum da nimbuzz msn için çok iyi ben onu kullanıyorum bu arada gps için artık dakkada 1 mi ne 20 kuruş yiyiyor sizde de oluyor mu
ücretsiz gps istiorum :D
V50 yı kurduktan sonra tek gordugum radyo dinlerken kitlenmesi. şarj sorunu henuz yaşamadım. titreşim de açık ekran ışığı da..
Nimbuzz zaten var, live messenger da olsun istedim her ne kadar scroll calısmasa da :D
Navigasyon da ne ayar yaparsanız yapın düsüyor, en güzeli internet paketiniz olmadıgı dönemlerde turkcell interneti ucurmak, o zaman hicbirsey düsemiyor :D
Telefon kitlenmesi de hic yasamadım, gayet iyi bu ara.
galeriye smslere şifre koyma programları kullanan var mı yardımcı olursa sevınırım telefon kılıdı harıcı bısı olursa daha kullanıslı sevınırım
valla aldigim gibi hc bisi yuklemedim harita olayi guzel konum belirliyrum bayagi ise yariyor
bende dünden beri kullanıyorum, daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum, çok fonksiyonel ve güzel bir cihaza benziyo ama keşfetmek lazım :) ya da ben teknolji özürlü olduğumdan bana çok mikemmel bir şey gibi geliyor :D
herşeyden önce internet hızı, notebookumdan daha yüksek :D
kuzenin tele nokiann sitesinden son sürümü indirip yüklemee calıstık yazılan gibi aynen uyguladık yüklerke tel kapandı simdi acmaya çalısıoruz ama titremeye başlıo ekran gelmio titremede pili cıkarana kadar devam :S
şifreleme programı kullanan yok mu arkadaslar
bende alalı bir kaç hafta falan oldu sanırım ama eskittim telefonu resmen :D
vihazın son sürümü v 50.0.005 midir
zırt pırt güncellemeye gerek yok sanırım :)
3 hafta önce akvaryumum gece su sızdırmış telefonda önündeydi, tabi artık ben uyanana kadar ıslanmış durmuş. Uyandığımda kendi kendine pker oynuyordu mesaj yazıyordu bişeyler yapıyordu :D hemen dağıtmıştım telefonu kurumaya bıraktım :D şu anda sol üstte bulunan xpress music kısa yol tuşunun ışığının telefonu kapatmama rağmen yanması dışında hiç bir problemi yok :D gönül rahatlığıyla ıslatabilirsiniz telefonlarınızı :D ahuahuahuhuahuaa :hehe:
verdiğin değerli bilgiler için çok teşekürler :D
peki hocam dalinle yıkamak caiz mi telefonlarımızı :D
yoksa meguiarstan başka ürün kullanırsam yamulur kalırmıyız :hahaha:
bu arada youtube a falan nası giricez bundan
dnsleri değiştirdim ama olmadı mahkeme engelli falan diyor?
gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz :D sadece kalemin girip çıktığ yeri pudralamayı unutmayın pişik olmasın :D
ahahahahaha :hehe:
SATILIK 5800 400lira 6 aylık kutu jelatin styla
pazarlıklı 396 lira yada 390 + Camel box
edit- burak skyfire var onu yükle çatır çatır giriyor.
bmw videoları izleyebiliyorsun