wifi arizali ise nasil olurda baglaniyor peki?
mesela ayfonda dusurup anten zarar gordugunde hic ag bulamiyor :)
Printable View
arkadaslar en son uygulama guncellemelerını yaptım ama ovı harıtalar hata verıyo.bu konuda bılgısı olan varm acaba?
Abiler merhaba;
Dün 5800'ımı aldım, çocuklar gibi mutluyum. Telefonu Kıbrıstan aldım, çünkü burada okuyorum. Sanırım telefon Almanya'dan gelmiş. Çünkü mesela hiç bişey yüklemeden standart haliyle youtube'a girebiliyorum. Şimdi V50.0.005 sürümüyle kullanıyorum ve bunu güncelleştirmek istiyorum. Ancak Pc Suite ve Software updater telefonumu görmüyor. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?
?. (10krkter)
*#0000# secenekler-güncellemeleri kontrol et ;)
ilginiz için teşekkür ederim. Güncelleştirmemi yaptım. Ancak bir sorum daha var izninizle. Ben kıbrıstayım. Ndrive yükledim ama kıbrısı göstermiyor. Nokianın kendi navigasyonunu nasıl ücretsiz bir şekilde kullanabilirim? Forumları dolaştım ama bir türlü doyurucu bilgi bulamadım. Ayrıntılı bir şekilde anlatan bir yer var mı?
bi kaç arkadaş kullanıyo deneme fırsatım oldu çok güzel telefon bi şikayetleri yok.
edit:hayırlı olsun.
5800 cılar nasıl gidiyor yeni birşeyler varmı
3 gün önce bende aldın kullanıyorum son versiyon yüklü geldi memnunum şu an
bende bugun kulaklik aldim creative ep630, vallahi orj. kulaklikla biz müzik degil baska bisi dinliyormusuz yahu orj. teneke gibiymis :)
yaw inanmazsin belki 15 dakika falan bi elimde cx200 mu oyle bi modeli vardi üstünde street yaziyordu, digerinde creative..
hangisi alsam hangisini alsam diye düşündüm durdum..
sonra creative'in üstünde noise izolasyonu yaziyordu dedim bunu alayim :D
ikiside 75 tl idi mediamarkt'ta
Dünyanın en iyi kulaklık üreticilerinden biridir, airbus a380de pilot kulaklıgı olarak kullanılıyor :)
böyle salak telefon görmedim :) ,kafasına göre gidip geliyor sim kart kaydı yapılamadı,pin kodu istiyor,bi çekiyor bi çekmiyor.imei kontrol ettim bi sorun yok.kafasına göre işler yapıyor,donmaları filan saymıyorum.
ben kulaklık olarak ipod kullanıyorum özellikle 5310 da ben daha böyle bir ses ve bass duymadım sennheiser de kullandım pioneer de sony de ama apple gerçekten çok farklı 5800 da 5310 kadar vermesede yinede yüksek performans alabiliyorum :)
http://www.hipstertravelguide.com/wp...nes-779645.jpg
Telefonu kullanalı 1 hafta oldu genelde memnunum ancak bir kaç sıkıntı yok değil ;
- Cihaz 1 kez kendiliğinden kapandı ve açılmadı
- 3 kez navigasyondayken kapanıp açıldı
- Radyoda ve bir keresindede video izlerken donup kaldı
- Navigasyon bazen uyduya bağlanamıyor kapatıp açmak gerekiyor
+ Konuşma kalitesi gayet iyi
+ Müzik kulaklıktan beklediğimizn üzerinde kaliteli geliyor
+ Vi fi çok ii çalışıyo
+ Büyük ekranda video izleme keyfi
konuyu bıraz okudugum kadarıyla kullanıslı tavsıye edılecek bır tel.bır cok kısı memnun
@ ramiz
kapanma olaylarını bende yaşamıştım navigasyon olsun video izleme olsun yada durduk yere reset atıyordu ama önceki sayfalarda ki versiyon değiştirme işlemini yaptıktan sonra 1kere bile kapanmadı ne yaparsam yapiyim
Ben daha yeni sattım.dokunmatiği bozulup duruyordu hiç memnun kalmadım dokunmatiğinden.
@ Low-Rider
Makina henüz çok yeni biraz zaman geçsin o olayı denemek isterim
navigasyon'a nasıl bağlanıyosun?
net paketin var mı yoksa free mi bağlanmaya çalışıyorsun
free net paketim yok
free uğraşma hiç,çok zor bağlanıyor bağlansada oflne olduğu için yeterli performans alamıyorsun
çok denedik zamanında uğraşmaya beklemeye değmiyor hatta ben free bağlancam diye toplamda 30tl gitti yanlışlıkla:D:D
sık kullanıcaksan net paketi al,5-10saniyede bağlanıyor
ya açıkçası genelde bende balanıyoru 5 10 sn çevrimdışı ama bugün çok zorlandı bulutlara bağladım birazda :)
aynen , hava kapalıysa bulut varsa zor bağlanır
şöyle bir trick var , gidiceğin yerin adresi evde wireless ile bağlanıp buluo o rota üzerinde gezinirsen önbelleğe atıyor onu.açtığın zaman anında buluyor.
böyle 1-2kere kullandım
evet olabilir iyi yöntem teşekkür ederim
Aracın aux girişine baglamak ıcın ne tarz bı kablo lazım bu 5800 ı
usb deıl deme ?
normal kırmızı beyaz girisse elektrıkcılerde fılan var normal bi ucu jak diger tarafı kırmızı beyaz giriş. 1 tl filan :)
usb ıse telefonun baglantı modunu degıstır depolama olarak. aynen flash bellek gibi davranıyo. açar hepsını.
Ben Blue&Me de denedım en son gun aklıma geldı çalıştı ertesi gun arabayı sattık :D
bole bısı lazım sanırım
http://images.gittigidiyor.com/2886/...28862624_0.jpg
adı ne oluyor bunun ya banada lazim böle bi ara aparat
EVet tam tahmın ettıgım gıbı yarın bı bakayım arkadaslar cok tesekkurler :)
bende istiyorum yaaa :hehe: ne diyerek aricaz bunu? Auxdan jacka cevirici mi oluyor?
Çift Taraf Erkek 3,5 mm Sterio Jack diyecekseniz arkadaşlar.
http://lh4.ggpht.com/__-xg4-2zug0/TI...E/IMG_3214.jpg
googledan bi dünya çıkar / mediha markettindede var.
geçen Antalyadan bursaya geldima araçla, Açtım naviyi evin adresinide girdim 2 3 kavşakta sağolsun yardımcıda oldu. telefonumdan çok memnunum her bi işe yarıyo. helede bilediğin bi yoldan geliyorsan navigasyon cok faydayı rahat rahat geldim.
almaaa olum kamıllık yapmaaa :):):):):):):):):) 5 para etmez o tel yaws kıtlenıor donuor serwısten cıkmıor teller solım :):):):)::)
var mı sık kullandığınız işe yarar programlar arkadaşlar? yükleyelim bişeyler.
Saygılar,
Kamil