olm konu 2009 tarihinin :D ben blackberry aldım ya görmedinmi hiç:D
Printable View
arkadaşlar telefonu C6 ya göre uygulamıştım.TV çıkış kablosu aldım ancak çalıştırmıyor, diğer 5800 lara takınca "TV çıkış" gibi bir seçenek geliyor benim telefon direk "kulaklık" a geçiyor.TV çıkışı kullanmam için sistemi geri mi yüklüyeceğiz şimdi :( geri yükleyeceksek biri geri yüklemeyi nasıl yapacağımıza dair bilgi verirse sevinirim.
Yok mu bilgisi olan iş başa düştü galiba..
Telefondaki özellikler çok iyi çok hoşta dokunmatiği bi acaip :) Samsung'n telefonlarına bak bence dokunmatikte iPhone dan sonra en iyi samsung diye biliyorum
yeni firmware geldi bu arada v 52.0.007 RDS çalışıyor artık sensör ve dokunmatik bariz iyileştirilmiş durumda
Evet yenisi gelmis, yıldız kare 0000 kare ile de yüklenebiliyor c6 firmware olsa da.
Edit: Yükleyemedi uyumlu degil dedi tekrar baslatınca hay ...
Hemen updatee o zaman
nokia nın sitesinde hala 51.0.06 son guncelleme diyo. bu bahsettiginiz surum kac arkadaslar ?
V52 çıktı.
Telefonun menüsünden güncelleştirmelere bakın.
Bu durumda internete bağlanmak isteyecektir. Onayın geçin.
bariz bir fark yok ama dokunmatikten hala tam memnun olmasam bile geliştirmişler.
Sensör de iyileştirilmiş. Rds olsa da olur olmasa da..
evet sımdı baktım v.52.0.007 olmus. tesekkurler.
rds yi kascaklarına..
Müzik çalardaki bul motorunu geri eklesin ler :S
dün gece yükledim bende forumlarda kamera ve fotoğraf kalitesinden arttıgı söz ediliyor ama ben bi değişiklk göremedim ama sensör ve cihazın hızlanması cok güzel
Ben klavyede ve hızda bi fark göremedim tam incelemem lazım.
Babam aldı geçen hafta..
Ama şöyle bir durum var arabada giderken bunu nasıl navigasyon yerine kullanacağız netten baktım araba işareti çıkıyor rota çiziyorsun sola dön falan diyormuş.Ben anlayamadım anlatabilirmisiniz?
Teşekürler :)
Oldu sonunda
klavyede grafiksel bi degisiklil var harfler le space in oldugu sıra arasında bı bosluk var.
bide sanrım harfler biraz daha kalın.
hız olarak cok fazla bisey yok sadece biraz daha hızlı karar veriyo artık yada ole olduguna inanıyosun..
dedıgım gıbı rds yerıne xm olmasının hakkını versınde sarkı bul secenegnı gerı getırsınler..
Telefonu c6 yaptıgımdan beri ne donma ne takılma ne kapanma ne de yavaslık yok.
Bence versiyon beklemektense yazılım degistirmek daha iyi ;)
telefonda donma-kapanma-yeniden başlatma vs sorunalr yaşayanlar dragge'2ın dediği gibi c6 yazılım yüklesin.Kullandığım süre içerisinde saydığım bütün sorunları çözdü.
v51 de bende hic sorun yasamıyordum ama oncekı berbattı v.51 den oncekı hangısı hatırlamıyorum.
v51 su ana kadar en ıyı surumdu sanırım.
v52 de ole pek bı nane yok. ama bende de kapanma fılan basladı bı kerede dondu.
c6 pek aklıma yatmadı nedense yapsammı acaba dıye dusunuyorumda zor gelıo :D
Dün yeni bir 5800 aldık.
Üzerinde *#0000# yaptım v40 yüklü.
Neler yapabilirim ne yüklememi önerirsiniz ?
V52 son sürüm mü ?
Şu flash ın çakması için ne yapıyorum :D
yeni güncellemeyi yükledikten sonra telefonumun şarj süresinde bariz bi azalma görüldü 1 gün anca gidiyor eskiden 3 gün rahat giderdi sizde de oldumu böyle?
bende an itibariyle black 5800 xm kavuşmuş bulunuyorum :D
ovi özürlü tek üyeyim herhalde bi türlü uygulama yükleyemedim :D
kendime yıl başı hediyedi alayım diyorum 5800 . şu anda 6500 slide kullanıyorum , ama kararsızım almak konusunda , e72 ile arasında kaldım 100 lira fark var e72 ile aralarında.
arkadaşlar navigasyonu nasıl kullanıcam extra bi program indirmem gerekiyormu yoksa menüdeki Yer uygulamasından yapabilirmym
Yok program indirmene gerek yok, yer kısmından ayarları yap.
Haritalardan da gireceksin navigasyona.
Güncel degilse güncelle tabi, oviden indir haritaları ya da bilgisayardan ovi suite yardımıyla at güncel haritayı.
peki kontür gidiyormu abi navigasyon kullanımında
Yer > Konumlama > Konumlama yöntemleri gir;
- Sadece tümlesik secili ise kontor gitmez ama cok gec baglanır.
- Yardımlı ve tümlesik secili ise ilk giris anında kontor gider sonra navigasyondan devam eder.
- Sebeke tabanlıyı secersen sürekli baglı olur, baya kontor gider.
Bende yardımlı ve tümlesik + wifi secili. Sebeke tabanlıya gerek yok.
Ama dolasırken yeni biyer yüklediginde harita yine internete baglanıyor bazen kontor gidebiliyor.
Tavsiyem, internet paketi ile kullanman...Öteki türlü daha zararlı cıkıyorsun her baglandıgında kontor gittiginde...Tümlesik sadece secili olunca da dakikalarca baglanmıyor ise yaramıyor navigasyon.
Turkcellde kampanya var su an ilk 3 ay 5 TL internet paketi, turkcell kullanıyosan degerlendir.
Harita modunda kullanacağım diyosan bi internet pakedi al, öbür türlü Yavuz'un dediği gibi zararlı çıkarsın. Her karede bilgi alıyor çünkü.
+ Ben bıktım artık 5800dan ya. Hiç istediğim şeyleri yapamıyorum, uygulama falan yalan.
Yazdan beri c6 yazılımı yüklememistim, telefonumdaki de cok yavaslamıstı.
Bugun yeni yazılım yükledim baya iyi ;)
2 gün önce yayınlanmıs.
[15.01.2011]SUNRISE V2.1 RTL 3D 5800V52 C6V20 CFW |EN KAPSAMLI CFW| | O KADAR ! |