iphone 3g ile 5800 arasında kaldım 5800 alıcam fakat cok donuyor dokunmatigi iyi değil diyorlar günce 200 msj atan bırısıyım :D msj yazma olayı nasıl.?
Printable View
iphone 3g ile 5800 arasında kaldım 5800 alıcam fakat cok donuyor dokunmatigi iyi değil diyorlar günce 200 msj atan bırısıyım :D msj yazma olayı nasıl.?
valla ben o kadar mesaj atmasamda gayet mennunum oyle donma dokunmatıgı kotu gıbı bır seyı yokk sahsenn
Ben wifi yok sanıyodum ondan uzak duruyordum ama ben de alcam sanırım :)
Tek kalın olması, agır olması kötü ama 12 ay taksitle 500 lira bedava, 2.el iphone alamıosun o paralara ;)
Yaklaşık 3 Hafta Önce Aldım...Bende Akşam Sadece 100 Yakın Mesaj Atıyorum Hiç Bir Sorunu Yok Ve Yılbaşında Acil İnternet Gerekti Wifi Varmış Tesadüfen Gayet Tatmin Edici...Gündüz Video Çekimi Oda Azda Olsa Tatmin Etti Ve Müzik Çaları Çok Güzel...Tavsiye Ederim....
Hepsiburada 12 ay taksitli fiyatı en uygun yazılmıs da, bonus varsa hızlıal.com en ucuzu su an ;)
http://www.hizlial.com/Images/v2/uru...bonusla_01.jpg http://www.hizlial.com/Images/v2/uru...bonusla_02.jpg 495.54 TL
aynı şekilde bende merak ettim en son güncelleme ne zaman çıktı
Vede Şunuda Söylemek İsterim Navigasyon Çok Güzel Ve Sorunsuz Türkçe Bayan Sesli ...:)
birde ayrıca ben şunu belirtiyim ben bütün güncellemelerimi şu ana kadar *#0000# yaparak güncelledim. şu anki güncellemeyi görmüyor olabilirmi ?
v21 var sanırım en son versıyon
Bi de dokunmatigi cok kötü deniyor, bazısı da iyi diyor kafam karıstı.
Sonucta 500 liralık bi telefon zaten mükemmel olmasını beklemiyorum :)
iphone ile karşılaştırmayın şunu.
iphone muadili değildir.arkadaşımda var kullandım bir süre.
çok yavaş geldi, dokunmatik zayıf, kamera fena değil, müzik kalitesi yönünden 5 para etmez bence (yanında verilen dandik kullaklığın etkiside çok büyük), seneler öncesinin telefonu w890i dalga geçiyor resmen ama güzel yönü direk 3.5mm jak var. wifi ile nette gezinmek alışınca zor değil.genel olarak benim hoşuma gitmedi fakat fiyatına göre çokda kötü değil
Valla gaza getirdiniz, saat 9da gittim besiktasta tüm telefoncuları gezdim :)
495 12 taksit bulmustum nette ama biseyi istedigim an almak gibi hastalıgım var.
529 TLden aldım, 12 taksite biraz da vade bindi vs ama aldım sonuc olarak :D
N73 de verdim, cicek oldu :D
Telefonu daha tam kurcalamadım ama görüntüsü bile cok şık :)
ahahah :D hayırlı olsun :D
Su versiyon dalgasını nasıl yüklüyoruz :D
pc suite falan kurdurmayın, telefon kendi yüklüyor gibi bisi demislerdi :D
Bu arada siyah buldugum yer pahalı fiyat cekti, mavi aldım fena degil :)
ya ben şu ana kadar hep numara yazma bölümüne *#0000# yazarak sonra çıkan ekrandada seçeneklere basarak güncellemeleri kontrol etten indirdim. bendede pc suite kurulu değil :D
Bu telefondan Benim kuzen de var biraz kurcaladım gayet guzel telefon :)
Valla gökhan büyük ihtimalle yüklü değillerdi çünkü elektonik marketlerde baktım bugün.
Tek 1yerle sınırlı kalmadım çünkü devamlı kurcalandığı için şişiyor telefonlar.
Darty,mediamarkt,teknosa'da baktım.
Dokunmatiğini sevdim abuk subuk çalışmıyor tepkileri güzel ama mesela menüye girip menüden ana ekrana dönüş sırasında anlıkta olsa takılma oldu 1kaç kere ki tahammül edemiyorum o tür takılmalara :)
Güncelleştirilmiş versyionlarda bu sorun yok mu?
Ben 2 saattir kurcalıyorum, daha hic takılmadı.
Ama wlanda benim modeme bi baglayamadım, insallah telefon bozuk diildir.
Cıldırcam wireless modemi görüyor, baglan diyorum sifresini giriyorum ama wlan agı bulunamadı diye baglanmıyor ne is acaba delircem.
takılma bende de hiç olmadı kaç aydır kullanıyorum. wlan bağlantısı çok kolay olması lazım aslında ya. umarım yoktur cihazda problem.
Cok basit evet, agları görüntülüyor ama baglan diyorum sifre giriyorum wlan agı bulunamadı diyor.
Laptop da yok evde acaba diyorum baglanılmasını falan mı engelledim ama öyle bisey de yok.
128bit sifreleme var modemde onla mı alakalı acaba?
bütn ağlaramı böyle dior?
wlan ağının ismi bire bir aynı yazıyormu ? onada bak bende bir kere öyle olmuştu.
bunu sormamın nedeni benim telefonda bir kere benim bişeye basmamdan dolayı wireless ağının adının yanında (1) yazıyordu bu yüzden girmiyordu :D sonradan fark ettim
Evet dragger olarak buluyor, sifre giriyorum fakat ulasamıyor.
Nette bu tarz seyler yasayanlar olmus arastırıyorum simdi :D
Wlan icinde bi ayar da yok dogrudüzgün...
şifreleme türüne bak
wep,wpa falan bunlar wifi'li telefonlarda engel olabiliyor bağlantıya
Son sürüm yüklü zaten...
Birisi su sekilde yapmıs ama karmasık yani her 5800 kullanıcısı bunu yapmamıstır sanmıyorum, direk olarak baglananlar varmıs :)
http://www.kemalkarakaya.com.tr/2009...nasil-yapilir/
Hayırlı Olsun abi güle güle kullan ne rengini aldın ? Birde abi mesaj nasıl rahat yazılıyor mu ?