ya zaten 2 sinden biri seçili olmalı normal olan şuan :D
2 si birden olmaz 2 si de farklı bi şifreleme çeşidi aynı anda kullanılmaz diye biliyorum :D
Printable View
basitçe modem marka modelini bilmiyorum ama WEP şifresi değilde WPA kullanıyorsan sıkıntı olmaz şifreli demektir gene ...
Ancak kurulurken WEP e şifre koymuşsan Ve şimdi WPA standart değerlerinde şifreli ise ozaman standart şifreleri deneyen biri bulup girebilir .
Yapman gereken şu :
Modemini WPA ile şifrele ama bir şifre yazarak şifrele auto ayarlarla değil okadar .
WPA şifreleme olsun devam et :D
Şifresiz bırakma yeter :D
Bu arada evde balka wifi cihaz varmı ?
Tamamdır, wpa sifreli kendi koydugum sifre var bu sekilde telefon baglanıyor.
WEP sifreleme actıgımda telefon baglanamıyor :)
Kafanızı s.ktim özür dilerim anca icim rahatladı :D
yavuz hayırlı olsun güle güle kullan. :)
bu arada versiyon konusunda bilgilendirme yapayım şu anda son sürüm v 31.0.101 dir 16.09.2009 tarihli.
Henüz yenisi çıkmadı ama bu yakın zamanda çıkar.
Güncelleme yaparken telefonunuzu mutlaka genel tercihte tutun sesi açık olsun ve elektrik kesilmesin dikkatli olun.
Tesekkürler kardesim ;)
Benim sürüm eskiymis telden güncellemiyor pcden halledicem simdi :)
Hallettim pc suite ile ;)
Canım çekti resmen amma anlattı herkes telefonu be :D
Hayatımda hiç Nokia kullanmadım bütün ömrüm Sony Ericsson ile geçti.Artık marka değişikliği yapsammı demeye başladım.
Şuan SE C702i kullanıyorum çok memnunum ama Wifi olmaması sinir bozucu bi durum.Gerçi aylık 1gb internet'im var Turkcell'den ne yapsam karar veremiyorum. Şuanki cihaz 7 aylık pırıl pırıl.
En sevdiğim özelliği Fotoğraf çektiğinizde Coğrafi konumunuzu fotoğrafın içine kayıt ediyor :)
Youtube yada facedeki videoları izleyebiliyormuyuz deneyen varmı hiç ?
VTaps diye bir video search programı var ordan izlenebiliyor sanırım...
Youtube icin de dns degistirmek lazım, telekom duvarına takılıyor :D
Facebook icinse flash player ile cözülüyormus sanırım ama daha denemedim.
Flash player çözümü banada lazım facebook için
birde nedense bir türlü GPS verisi alamıyo acaba hava çok bulutlu ondanmı ?
Dokunmatik cok sevemedim.
En azından iphone gibi nette gezinirken parmaklarla kücültme büyütme beklerdim.
Zoom tarzı tusa basıp yaklastırıp uzaklastırmak vasat geldi :)
Ses kalitesi cok iyi, konusurken de müzik dinlerken de iyi bence.
Uygulamaların hepsini update ettim ama hala video izleniyormu deneyemedim.
VTagdan izleyemedim, normal youtube acar heralde ama facebook video acmak daha mühim gibi su an :)
Bu arada garmin kurup kullanan varmı?
http://www.reis-ieagles.com/ozel-pro...agles-t25.html
tabi ki. garminsiz olmaaaaaz :)
Bir sorum daha var.
Bazı uygulamalarda wireless kullanırken, bazı uygulamalarda direk turkcell internet paketimi kullanmaya calısıyor sormadan, bunu nasıl sadece wireless olarak kullanabilirim?
Turkcell erisim noktasını silsem, bu sefer de wireless olmayan biyerde ihtiyacım olacak.
mesela hangi uygulama o turkcelle bağlanmaya çalışan?
GPS mesela, bir de birsey daha sormuyordu hangi baglantıyı kullanıyım diye ama hatırlamıyorum denk gelince yazarım.
Bir de vtaps hala video izleyemedim, videoları search ediyor buluyor ama loading video ekranında belli bir süre kaldıktan sonra player error veriyor.
332 sayfa basladım sondan :D
Garmin yükledim süper cidden ;)
Simdi de facebook video izlemek icin mevzuyu cözdüm, onu hallediyorum :D
Afyon ucgsde flas yemiyo baska yolu yokmu bunun feysbok vid izleyemiorum vsvs forumlari incele demeyin telden giriorum laptopum bozulduda ahahahah