Bizede tam tersi oldu doktor babamı oruç tutuyor diye fırçaladı. Geçmiş olsun kardesım acil şifalar
Ben de dogma büyüme Ankarada yaşasam da Adanalıyım.. Köyümüz de Osmaniyeye 15 km uzaklıkta felan.. Kücüklügümden beri akraba ziyaretlerine gider-gelirim.. Malesef o yörenin insanları bu tarz seylerde söyledigin tavırları alıyorlar.. O yüzden haklısın söylediklerinde..
Cok gecmis olsun bu arada..
Geçmiş olsun.
Böyle doktorlar malesef var.
Soysuzun önde gideniymiş sinirlendim durduk yerde! Her tarafı doktor olsa ne olur adam olamadıktan sonra.
başta geçmiş olsun.bizde tatildeydik ilk hafta.millette diyordu ramazanda tatil mi olurmuş da falanda..böle dili uzunlar çok bu millette.
çok geçmiş olsun ya
boylelerine dayaktan fazlasını yapmak lazım ...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur kardeş.Doktor hakkında yorum bile yapmaya gerek yok ne m.l olduğu ortada.Ben senin yerinde olsam yada babanın doktorun hakkında şikayette bulunurdum ve hatta olayı AİHM kadar götürürdüm ki böyle tipler cezalarını çeksinler ve işleri olmayan konulara burunlarını sokmamayı öğrensinler.Tekrardan çok geçmiş olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
oo doktorun ben 7 sulalesını bektasıler kadar basına tas dussun oo oç nin töbe töbe gecmıs olsn kardes allah sıfa wersın babana
Geçmiş olsun kardeşim.
Yuhhh a.k. okuyunca çok oldum yakında milletin s...ktiklerinin seceresini tutup vergiye falan tabi tutucaklar
Samsa
Gecmiş olsun ....
Doktorun orucuda bi yerine vurmuş heralde baya baya kaşıntı yapmış.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
metin geçmiş oLsun... böyle gavatların yüzünden türkiye yıllarca ayrımcılık yaşadı... böyle şerefsizlerde toplumu bölmeye çalışanların başında yer alıyor o kadar okumuş belli bi seviyeye gelmiş adam ama hala beyni basmıyormuş... böyle bir insanın doktor olmasını ve belli bi kurumda yetkili olmasını yadırgıyorum...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
metin geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur babanda,
nasıl bi doktora denk geldiğini tahmin edebiliyorum,
sende benim o doktor hakkında düşüncelerimi tahmin et. :d
mkV GTI
gecmiş olsun kardesım
valla bızım burda butur seylerı normal görüyoruz bundan 8-9 yıl öncede ramazanda acık diye lokantanın bırını bombayla gümletmişlerdi
gercı bu yıllarda bırazdaha serbestlestı ama yıne de cok cok yadırganıyor butur seyler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)