ayarlarız birşeyler bu kadar çevre var yeni bir yaşam kuralım kendimize 0 imkan 0 olanak![]()
ayarlarız birşeyler bu kadar çevre var yeni bir yaşam kuralım kendimize 0 imkan 0 olanak![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
buro gorevliside alimi yapilacakmis arkadaslar. kriterleri tutan varsa muracatlar basladi.
Onlisans programlarinin adalet ,banka ve sigorta yonetimi , bankacilik , bankacilik ve sigortacilik , bilgi yonetimi , bilgisayar destekli muhasebe , bilgisayarli muhasebe ve vergi uygulama , bilisim yonetim , buro yonetimi , finans , finans muhasebe , genel isletme , halkla iliskiler , iletisim ve halkla iliskiler , insan kaynaklari , is idaresi , isletme , maliye , muhasebe , ofi s teknolojileri ve yonetimi , personel yonetimi , sigortacilik , uluslararasi ticaret , buro yonetimi ve sekreterlik , buro yonetimi ve yonetici asistanligi , turizm ve otel isletmeciligi bolumlerinden mezun olmak (Onlisans olacak lisans mezunlarinin basvurulari kabul edilmeyecek.)
2008 KPSS'den 80 ve uzerinde KPSSP93 puani almis olmak
son basvuru tarihi itibari ile 28 yasindan buyuk olmamak (18.09.1981 ve daha sonra doganlar.)
erkek adaylar icin askerligini yapmis olmak.
ilkogretim mezunu isen olmaz saniyorum ama disaridan liseyi bitirebilirsin mesela devamindada bi aof patlatip degisiklik olabilitesi olabilir.
kimsenin yakini tanidigi kendisi vs. gibi bi is arama sureci yasayan bildigi biri yokmu yaaa ? vasifli vasifsiz iki durumdada is var burada. yazili mulakat yok bu sefer bildigim kadari ilede sadece sozlu mulakatla ise baslayacaklar gerekli evraklari getirmeleri durumunda hemde.
gürolum torpilli birini alırlar sanırım.. akp'li, badem bıyıklı, kumaş pantolon ve beyaz gömlekli ama kravatsızdini bütün bir arkadaşı alırlar..
yok sonerim yok bu ooyle diil bu sefer onlar daha iyi makamlara geliyorlar bu seferki normal vatandas aradiklari o yuzdende konuyu buraya acmakda cekince gormedim.
umarım sen haklı çıkarsınbiliyorsun adamlar her dala her yöne yayılıyorlar...
bu alimi biz bile duyduysak emin ol zaten farkli bisii olmaz. biz duymadan yuzlerce insan ise basladi mesela. o zaman sen hakli olurdun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)