Bu Akşam İçin arayın beni göki pek giremem nete cunku bugun akşama hangi camilere gidicez?
Ersind DELİKANLI lık yapıyordun makinamdan çekilen fotoların hepsini koyarım diye Yavuz istemediği fotoyu silince BIDI BIDI yapıyordun recover yapıp ne yapıp edip getiricem diye boş boş konustun durdun yapıp koymuşsun Pekiiii sen ilk defa gittiğin bi evde ilk defa tanıştıgın birisinin odasında oturup cem'in makinasından çekilip aktarılmış fotoları berkanın bilgisayarından silecek kadar mı TIRSTIN. madem koyamıyorsun fotoları diğer fotolarıda koymıcaksın okey aslanım eğri otur düzgün konuş hareket et bundan sonra.Fotolar bende var bekledik senin koymanı koymadın belli ettin kendini
aynen oyle o fotolar senın kartından atılmadıkı hem pc ye, cemın kartından atıldı gerı donduremedım demıssın ya donmuyeceğını sende bılıyorsun zaten..Milletinkini koyuyorsan senınkıde konulacak ersin, he pc kullanmaktan bu kadar noksansan kopyala yerıne kes e basıosan o zman art nıyet aramam ama bence pc kullanamyı yeterınce bılıosundur...!!!
Pc kullanmayı biliyormu bilmem ama karıştırmayı iyi biliyor oturmuş uyku sersemi Berkanın bilgisayardan hem kendi makinesinden çekilen hem benim makinemden çekilen resimleri silmiş. Gözümün önüne geliyorduda salonda ben benim makinemden çekilen resmi koyarım, yok silmem, SİZDE ÖYLE POZLAR VERMEYİN, falanSenin pozlar güzeldide Ersin kalkmışsın uğraşmışsın silmişsin neyseki video kurtardı günü..
![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
bana inatmi yapiyosunuz olm gittim ardi ardina bulusmaya basladinizbu kadar mi sevmiyodunuz lan beni
![]()
YouTubeDR.ECU
ne oldu ersin ören fotografiğ.kendinden utanıosan çekiniosan böyle ortamlara gelme o zaman.
"Wagen"thusiast
hayırdır beyler mevzu ne ya bu fotoğraf konusunda benim akşamdan tek bildiğim Ersin çekilen hiç bir fotoyu silmem diyordu.Sonra ne oldu![]()
abi niye siliyor ki yani amaç ne zaten olay geyik değilmi herkesin alt alta üst üste fotosu yokmu ulan adama tecavüz ederken bile foto çektinizanlamıyorum bu işleri orda 2 kare fotoğrafın çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)