yolda görünce camı açıp "kapışalımmı" demeyi biliyorlar.
Printable View
yolda görünce camı açıp "kapışalımmı" demeyi biliyorlar.
Elinden geleni ardına koymaz zaten bi kaç noktaya koymuş diye duydum gece görüşlü radar yerleştirmiş diye yerlerini öğrenince yazarım buraya. ;) Zamanında şeyimizden çok kan aldı o herif :D :Deli:
Aldığım duyumlar;
-Eskişehir yolu, hacettepe köprüsüne yakın bi yerde yeni sabit radarlar koyuldu.
-infraredli spotlar var kameraların hemen üstünde hafif kırmızımsı.Yani gece görüşüde mevcut... :ofk:
-samsun yolunda aydınlık evlere yakın war üst geçtin altında....
Birde istanbul yolundan eskişehir istikametine ayrılan yere yakın olan üst geçtin altında...
-Çiftlik kavşağını geçtikten sonra üst geçitin altında hyundai oluyor gri radar...
-Gece saaatinde yeni bi yerde çevirme yapılmaya başlamış onuda söyliyim kollej ptt nin önü bilginiz olsun ordada hiç afları yok taksicileri bile çeviriyorlar...
Cümleten geçmiş olsun bu adam bizi çok süründü :Deli:
Dün akşam da 7.caddenin sonunda cevirme vardı .amerikanı cift egsozdan cektıler :)
isyan çıkarsak fayda etmezmiki ? :)
kolejin oradan geçiyordum 2 gün önce ve manzara inanılmazdı ben cem garipoğlunu arıyorlar sandım ki bildiğin çevirmeymiş. o ne öyle aq 5 tane ekip arabası 4 tane çekici ve bu çekiciler ara yolları kapatmış hani teroristiz ya kaçarız falan. polisleri görseniz nasıl hamaratlar nasıl hareketler falan. tam kolej durağından içeri girince ptt nin önü ama nasıl orada otursam polis arabalarının ışıklarından uyuyamam. cidden cem garipoğlunu arıyorlar sandım yok boyle birşey !
arkadaslar yenı mudur sureklı uygulama ıstıyormus asayıs trafık vs.. onuuze gelenı durdurun gbt pul sıgorta neyse bakın dıye emır gelmıs benı cevıren memurdan ogrendım.gun içerisinde 3 kere cevrıldım ucundede yırttım.maltepeden kızılaya dogru sallandım ızmır caddesı gırısıne yakın genc bı polıs 100 metreden yolu kapadı atladı onume evrak dedı verdım ın gaza bas dedı bastım kafa var acık egsoz yok dedım yanımda sozlum vardı onu yolladım zaten oraya bırakcaktım basladık urasmaya herseyı sooledı hıcbısey bulamadı dıger yaslı kurt en sn set e taktı yasak dıe onuda yırttık parka cekıoruz dedı cekıcı cagırdı nıye dedım bu arabanın markası ne dedı cıtroen dedım nerde yazıyo işaret logo isim varmı yok baglayın dedı sora bıraz çeneyle yırttım bıde ızın aldım hatun gelcek 10 dk bekleyım dıye izin verdı.hatun geldı bastım asagı doru tam gobekte bakanlıga donerken oburu cevırdı daha tam durduuuum ın arabadan parka dedı nooluo abı donumuza kadar alcanız adım bası dedım yukarda cevırdıler saolsunlar bıraktılar dedım ceza yazdılarmı dedı yok dedım ıyı ozaman ben yazıyım dedı o da egsoz marka kemer bılmemne attı tuttu eeeeeen son on cam yazıya taktı bu yasak parka dedı taaaam sokturrum dedım sok oyle yollayım dedı basladım urasmaya sokemedım kopuyo dedım kendısı teeek teek soktu yolladı.bakanlıklardan devam ettım motorlu dur cektı durmadım bıle.aksamıda golbasından donerken ekıp cevırdı ın gaza bas falan fılan onlardanda yırttım arabayı vermeden doooru eve........ ama isteslerdı cooook rahat kılı tuyu bahane edıp cekerlerdı.aman beyler bu aralar cam filmi egsoz sıs dıkkat ....
O herif bizim kanımızı emdi yıllarca asgari ücretle çalışan arkadaşlarım ceza yemekten şeyine don alamıyodu.Başı göğe eriyo tüm polisleri gaza getiriyo sanki polise ana avrat sövmüşsün gibi bi anda sana sertce çıkışıp muamele yapmasını sağlıyo o adam o derece gaza getiriyo tüm polisleri.Eğer çevirme değilde normal polis ise sizi çeviren çeneyle,yağ yakarak veya tanıdık ise yırtabilirsiniz ama çevirmeye düştüyseniz bana sadece hadi geçmiş olsun demek düşer.
son zamanlarda ankara çok sıkı hem iyi hem kötü abartmadan denetleme iyi ama abartıyorlar yunuslar adamı potansiyel terörist gibi çeviriyor ellerde fenerler adam gözümü kör edecek allahtan arabada hanım çocuk varda bekletmeden göndeyyorlar
Subaru Impreza. İşin ilginç yanı şuana kadar 1 kez öylesine çevrildim, onda da aracın herşeyinin fabrikasyon olduğuna dair teknik çizim ve baytur imzalı kaşeli belge vardı onu gösterdim, en sonunda cam filmide orjinalmi dedi, onda da muayneden geçti dedim, bıraktı.
bırakmadığı zamanlarda "araba zaten benim değil patronun ben servisten aldım" bahanesi işe yarıyormuş :icon_tup: umarım asla çevirmeye ya da çevrilmeye denk gelmem, umarım hiçbiriniz denk gelmezsiniz.
geçen sene ulusta 206 ile çevrildim, adamın ilk dediği "ehliyetin yok parka çekiyorum in arabadan" oldu, birşey demeden ehliyetimi gösterdim, bu sefer ceza yazacam dedi, neyden yazacaksın dedim, aynen şunu dedi; "ben 30 yıllık polisim, benim arabam yok, senin var! ceza yazıyorum!", araba benim değil, annemin dedim (annemin üstüneydi çünkü :) ) seni bir daha görürsem yakarım dedi, yakarsın başkomserim büyüksün dedim gittim :)
Etlikte şuan yunuslar uygulama yapıyor,
Arabası dikkat çekenler bir dönem dikkat etmeli..
Feciymiş valla :D Ben artık uğraşmakda görmekte istemiyorum doğuda çalışıyorum radar sorunu olsada okadar rahatımki anlatamam hiç değilse bu tarzda bir çevirme yok :)
İstanbuldaki yunuslar çok güzel kafaya alınıyor. Yanımda bir arkadaş ile A8'le giderken Libadiye'nin Çamlıca kavşağında yunuslar önüme atladı. Durdum, ehliyetin varmı senin dedi, var dedim verdim. İndik arabadan canımız sıkıldığı için, bir süre aralarında konuşup bana garip garip baktıktan sonra yanımıza gelip "futbolcumusunuz?" diye sordular, arkadaş hemen lafa atlayıp "yok abi motorcuyuz" dedi, yunuslardan biri "motor" kelimesini duyduğu anda 25 dakika boyunca caddebostanda bilmediğimiz bir motorcu mekanı hakkında muhabbet ettiler. adamda r6 varmış, tekirdağa kadar tek teker gitmiş miş miş falan.