eğer gideceğiniz yerlerde eviniz eşiniz dostunuz varsa tutmanız faydalı diye biliyorum seferiliğin belli kaideleri vardı
eğer gideceğiniz yerlerde eviniz eşiniz dostunuz varsa tutmanız faydalı diye biliyorum seferiliğin belli kaideleri vardı
cevaplar için çokteşekkürler , normalde tutardım sıkntı değildi de ,tamammı devammı tarzı gelecekle alakalı önemli bi karar arifesinde ve iftar saatinde dışarıda olucam.onun için tutmamak en iisi galiba.
90 km. ancak eski zamanda at sırtında 90 km. gitmek biraz farklı bir durum tabi...
Eski şart derken verilen km eskiyi yeniyide kapsar nihayetinde bu kararların hepsi eskiden verilmiştir 94 km nin üzerindeki herkez seferi sayılır
Ben tır sürücüsüyüm ama hiç kaza etmedim o ayrı bir konuyani eğer yolculuk sizi kasmıyorsa tutmanızdada yarar var daha sonra tutarım diyoruz ama hep aksıyor .
Herşey zamanında güzeldir.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
allah herkesin orucunu kabul etsin seferi olmak farklı askerler içinde öyle derler ben operasyonda bile tuttum sonucta herkesin allahla kendi arasında olan bişey insanların birbirlerine sen bugun tut yarın tutma demeleri çok yanlış..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
hehe şu 1000 ay olayı dimi
edit: yuh şimdi dikkatimi çekti ki bu mesaj benim 1000. mesajım.. Allah ım sana geliyorum !
Kadir gecesi bu gece
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hiç oruç tutmayan bir insana egerki kadir gecesi vesile oluyorsa ve ona niyet edio oruç tutabiliyor ise bu kimseyi ilgilendirmez Allah ile kul arasındadır kimse kimseyi yargılamasın herkes kendi ibadetine baksın arkadaşlar
seferilige gelince 4 rekatlı namazlarda 2 rekat kılınır ve sünnet ler kılınmaz bu Allahın vermiş oldugu bir kolaylıktır eger ki kul ben 4 rekat klıcam derse Allahın ona vermiş oldugu kolaylıgı eliyle itmiş olur buda dogru degildir
se3feriler oruç tutmayabilirler ramzan bayramı sonra sı kaza ederler
Allah hepimizn tuttugu ve tutacagı oruçlarımızı kabul etsin amin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)