benim alaska malamutum var,gecen yil los angeles'ta bahcedeydi simdi adanadayim ve evim ufak, hayvana ve banada eziyet onada eziyet oluyordu ..simdi yaylada duruyor su anda gayet mutlu..
sicaklik derseniz gercekten halsiz oluyordu adanadayken ama bolca banyo,baraja sokuyordum bi sorun olmayacagini soyledi veterinerim.ama evde kopek beslemeyi kafaya koyduysaniz hergun en az 1 saat yuruyus-ozellikle acik alanda kosabilecegi sekilde- olayini mutlaka yapin
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Nerden bildin? Doğru onlarca çiçek aldım bugüne kadar hem beslediğim köpeklerden hem de kedilerden
Son çiçeklerim bunlar daha yeni dünyaya geldiler
Alışılmışın dışında misafirlerimde var
Evcil olsun olmasın birçok hayvanın beslenmesinden, doğal yaşam koşullarına,üretimine kadar bilgi sahibiyim.
Belki bi parça inanmışsındır kuru sıkı atmadığıma
walla bence de abartmamak lazım klima falan benimde wardı husky.. yazın biraz halsiz oluyolar sadece.. şimdi de alman çoban köpeği war onu da kışın garaja alıyorm üşümesin diye ama belki de o da hatadır... köpek üşür mü kardeşim diyo herkes :S
Bizde de var bi tane bıraz halsız oluolar o kadar baska hıcbır sorunu yok...ama husky de pek beslenecek bı kopek deıl yenı farkına vardık bızde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)