Windows çalıştırmayı durdurdu falan diyor, ne yapmam lazım? Daemon mı?
yüksek devirdeki turbo sesi ve blow sesi bitirdi beni rwd sürmek tam işkencesakın gidipte rx-7 fln almayın hatta awd lambo bile almayın yolda tutulmuyor
crack isteyenler olmus birazdan upload edicem
http://rapidshare.com/files/282180284/shift.exe.html
buyrun crack
Erenköy civarında olan varsa yazar dvd ye veririm, crackli mrackliadrese teslim değil yalnız, adresten teslim ona göre
Bu arada skyline stage 3 iyiymiş, tavsiye ederimswifte katılıyorum rwd cidden eziyet. onu yolda tutmanın yarı uğraşıyla awd de çizgi yapıosunuz
![]()
bitane torrent buldum akşama iner sanırım 300k nın ustune çıksa 1-2 saate inicekte![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kurdum hata verdi aqcd ciden aldım. dirverları bi güncelleyem bakam ne olcak
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
büyük ihtimal aynıdır birkaç forumda aynı torrenti vermişler
tek problem 200-300 k arasında gidip geliyor biraz hızlansa![]()
135
├┼┼╕
246R
hızlı torent linki mevcutmu bu 3-4 k ile indiriyo yaw ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bendekini atıyım 200k sabit çekiyor arada gaza gelip 400 goruyor
http://rapidshare.com/files/28219025...LOADED.torrent
135
├┼┼╕
246R
sağol evren bi deneyelim bakalım güncellemeleri yaptım zaten tekrar kuruyoum şu an inşallah olur
bu arada driver güncellemek isteyen olursa driver magic 2.0 programını indirin şifre ve aktivasyon kodu bende var satın almıştım zamanında işe yarıyor![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Rwd araçlardan ben oldukça memnunum (Stage 1+2full yüklü S2k) klavye ile oynuyorum
Awd olarak Sti kullanıyorum ondada paranın alabileceği herşeyi aldım yol tutuş olarak %20 daha iyi diyebilirim Rwd'a göre.
Fwd bir yarışta Cupra vard onunla oynadım ama Stock olduğundan bişey anlamadım.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ben oyun beni diğer Tier'lara taşımaya çalışsada bütün aşamaları tek tek oynuyorum oynamadık tek bir oyun bile bırakmıyorum ve her oyunda yıldızların hepsini almam gerekiyor alamazsam bidaha oynuyorum aynı yeri alana kadar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)