slm arkadaşlar, 2 yıldan aşkın ep3 Type-R ımı severek daha 1 TL masraf yapmadan çok severek kullanıyorum. Yerigeldiği zaman 60km/h da vtec açmadan işe gidiyorum yeri geldiği zaman 250-260km/h yaparak rollinglere gidiyorum ne tık dedi nede dahada birkere bile değil yüzümü kara çıkarmadı.
ama artık akadan itiş yada 4x4 bişi almak istiyorum.İlk başta Type-R satmadan ikinci bi araba 200sx s13 alıp ki sahibinden.comda 7-8bin TL dolu var alıp proje arabası yapmak istiyordum .Şimdi de arkadaşlarımla konuşunca subaru wrx sti yada 200sx14 vs..vs..
Type-R 35 bin TL satsam ne alıyım ? kaç yıldan beri üyeyim sizede sormak istedim..
Sizden ricam tavsiye ettiği arabaya sahip olan yada kulanan arkadaşlarım yorum yazarsa sevinirim.





Alıntı






yada bi 20bin harcamıcaksan s13e girme derim. keza s14ede 20bin harcamıcaksan girme derim. ama yok proje yapıcaksan devammm.. yok yapmıcaksan sti iyidir. hiç kafan karışmasın yani.






