o deponun dili olsada konuşsa![]()
ozan haberdar et benıde![]()
vallahi kimseden kira filan almamıza gerek yok aylardır boş depo krizden dolayı.
bir lift , daha iyi ışıklandırma ve temizlik gerekiyor.
Built to fall....
bende çok yakındayım yapabiliceğim birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım sanırım herkesin hayalidir boyle bir garaj![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
www.honda-tech.com
Ora pederin bürosu orda otururu konuşuruz.
Built to fall....
Bende senin gibi küçük bir atölye kurdum.2.el temiz kompresör bulamamıştım 50 lt 8 bar sıfır aldım.Sonra kompresöre yıkama hava boya lastik şişirmek için aksesuarlarını tamamladık lokma takımı aldık.Daha alınıcaklar var sana istersen fiyatlarını söylerim aşağı yukarı maliyetini bilirsin.
lifti ikinci el almanı tavsiye ederim.Geçen sene ben 1000 liraya satmıştım ankarada.1000-1500 arası ikinci el temiz bi lift bulabilirsin.komprasörü bence küçük alma küçük bi işe yaramıyo litresi büyük almanı tavsite ederim.bu gibi malzemeleri sahibinden.comdan takip etmeni öneririm
buyuk kompresör neden gerekli?
lastik şişiricem bijon sıkıcam, bunu için kaç litre gerekiyor?
Built to fall....
mesela komprasör
http://www.sahibinden.com/mobilya_ma...word=komprasör
büyüklüğü ne kadar bu mekanın acaba.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
bence öyle düşünme ilerde havalı tabanca filan kullanabilrsin küçükler hemen biter yarıda kalırsın,boya atarsın lazım olur almışken bikez al.lokma takımı açık ağız anahtarları filan kaliteli bi marka al devamlı kırılabilir.iyibi marka aldığında garantili oluyo gidip değiştirebilirsin.sana ayrıca tavsiyem lokma takımını yıldız ağız al düz vidalarıda sökersin rahatlıkla![]()
1000 metre kare, aletlerin çoğunu abim almanyaya götürdü baştan alacağız napalım.
Built to fall....
Guzel bir olay kardeşim bizde daha once boyle birşey yapalım dedık ama tamami ile hoby olark değil birazda dukkan edasında olsun dedık ama hiç ummadığın sorunlar cıkıyor karşına sonra sıkıntı içinde kalıyorsun..
Ben sadece tecrubelerımden yola cıkıyım dedım ve bunun ıcın soluyorum objektıf olmak gerek arkadaşalrın gelır oraya ılk 5 10 gelme sanada zevk verır dersın ne guzel gelıolar eğlenıyoruz ama daha sonra bırşey dıkkatını ceker dersınkı ya bu adam hep gelıyor burada ısını goruyor dağıtıyor edıyor sonra ne topluyor nede al şunu elektrık faturasına benden olsun falan demıyor dıye kendı kendıne ayıplarsın sonrada onun kalbını kırmamak ıcın demezsın ona birşey arkadaşımdır diye ne olur bu sefer sen uzulursun...Yanı bu orantıyı ıyı kurmak gerek bunu belırteyım deıdm bende o taraflarda oturuyorum bendede bır kaç malzeme olması gerek olmazsa gıder alırız benım garajdan koyarız sneın oraya ama dediğim gibi sıkıntıya gırmeyeceğin sekılde organıze etmen gerek![]()
kompresör alırken 2 kafalı almaya dikkat edin, daha sessiz olur ve daha çabuk doldururtank olarak 100 ün altında pek ii olmaz, o tür eşyalar için benim tanıdığım bir yer var, sıfır almayı düşünüyorsanız fiyat alabilirim, anahtar takımı da, snap-on dünyanın en iyisi denebilir ancak şahsi olarak almaya para yetmiyeceği için ALTAŞ marka da çok iyidir, kötü anahtar kullandığınız zaman civataların kafaları bozuluyor o yüzden çok daha büyük masrafa sokuyor..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)