kırmızı ile çevrili malzeme sıkıntılı olan ...
kırmızı ile çevrili malzeme sıkıntılı olan ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
aslında en kolayı aynı marka model bulup içindeki verileri kurtarmak adına kartı değiştirmek![]()
aslında bu işi en iyi halledebilicek laboratuvar hatta belki turkiyedeki en iyisi çizgi elektronikte ama oda sadece asus urunlerine teknik destek veriyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kardeş bu diyot değil opampa benzıyor ama tam çözemedim bu kartlar çok katlı kolay kolay tamir edilebileceğinide sanmıyorum ne yazıkki zira havyanın sıcaklıgı bakır yolları patlatır komple ne warsa yanar gider alet hacamat olur üstündeki lehimler makina lehimi insan eli atamaz böyle lehim inş. içindekileri kurtarırsın..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
onur sumerin de dedigiği gibi bu tarz işşlemleri labaratuvarda makinaya yaptırmak lzm bu kartlar çift taraflı dizildiginden insan eli ile lehim yapmak imkansız neredeyse yapıla bilir ama cok cok düşük bir iihtimal aynı marka model badsectorlü bi disk bulup kartını swplayarak kurtara bilirsin yada bunu deiştirebilecek biyer :S geçmiş olsun
uzerındekı numaralar okunabılıyormu ?
yazıcıoğlunda şöyle bir şans var aynısının hurdası vardır parçann ne oldugu okunamıyorsa hurdadan alır takar yada numarasını alır yenısını koyar
eğer okunabılıyorsa numaralar anadolu yakasındaydın sanırım
bostancıda ıkı yer var malzemecı
bırı eskı ılk okulun tam karsısında (mınıbus yolunda benzıncının yanındaki) dalkılıç elektronık eger orda bulamassan hemen yanındakı sokaktan yukarı cıkıyorsun ust caddeye gelınce kavsakta tam karsına denk gelecek oğuzlar elektronık buyuk ıhtımalle bulabılırsın
bu kısılere nerde taktırabılırım dıye sorarsan senı yonlendırırler
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
işin kötü bir tarafıda diskin 1,5 tb lık çok eski olmayan bir disk olması ...
Bu nedenle kartı sağlam ama hurdaya ayrılmış birtane bulabileceğimide pek sanmıyorum ...
Biyere mail attım baya met etmişler internet üzerindeki bir forumda ...
Bakalım resimlere ne yanıt göndericekler ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=7275.0
Burdaki firma yorumlar çok olumlu ve fiyatlarıda baya baya uygun piyasadaki çakalingenler gibi değiller anladığım kadarıyla ...
http://www.kazalbilisim.com/
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
lehım yapılır ısı ayarlı havyalar falan var cep telefonlarıda 2 3 katlı boardlar tamır edılıyor sonucta
tabıkı board degıstırmek daha saglıklı
en güzeli hardiski yanına alıp numaraları tutan başka bi disk alıp kartlarını degiştirmek eger yanlış bi işlem yapılırsa disk bu sefer kafa vurmaya başlayacaktır abi
Opamp değil sanırım sol taraftaki opamp gibi geldi bana..
Bildiğim kadarıyla entegreler,kondansatörler,diyotlar vs farklı markalarındır yani üstündeki entegreler seagate değildir.Eğer aynı marka ve aynı model parça bulunursa sorunsuz olarak değiştirebilirsiniz.Lehim konusundada sorun olacağını sanmıyorum prof. havyalar var
board a zarar vermeyecek..
En azından eski bir harddisc in üstündeki bir devreyi söküp aynısından bulup test edilebilir,eğer sorun olmazsa kendinizinkinide deneyebilirsiniz.
Sorun çözüldü.
Elektronik kart tamiri yapan bir yer var oraya götürdüm kontrol kartını yaptılar .
aldım eve geldim montajını yaptım güncel yazılımını yukledim hdd ve şuan çalışmakta
İlgilenen herkeze teşekkürler .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
geçmiş olsun
Biz yapıyoruz her turlu elektronik kart tamiri araba beyinlerinın kartlarıda dahil dahil.
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)