Dikmen Opet'in içinde Sonax Aca var. Kesinlikle tavsiye ederim.
Printable View
Dikmen Opet'in içinde Sonax Aca var. Kesinlikle tavsiye ederim.
proshopta var meguiars ürünleri...
ayrıca mesadaki autowaxda iyidir....
proshop icin konusmak istemiyorum ama tahminim pahalidir ucuza is cikmaz oradan bildigim kadari ile. acitynin altindaki yikamaci meg kullaniyor ve cok cok kaliteli cikiyor isleri gecen gun konutum bi kac kerede orada yikattim arabayi memnun kaldim.
ankamall'deki hammam da boya koruma yaptıran var mı? sonax ürünleri var bu akşam sordum 175 lira dediler..
ben orada arabaya su bile tutturmuyorum sonerim napcan yaa.. gel meg yaptiralim beraber gidelim konusalim ben dis icin konusmadim ama komplesine 300 lira gibi bi rakam aldim. ic dis motor bagaj olarak. ama sadece dis yaptiracam ben en afillisinden parlasin istiyorum.
Şaşmaz da meg ürünlerini satan bir yer var. ptt nin oralarda. alın, kendiniz yapın sindire sindire...
Malzeme olarak Megy bana göre en kalitelisi ama malzemeden de önemli olan uygulama yapan yerdeki elemenların işi nasıl yaptığı,eğitimi bence...
onur autowax la anasmanmı var kanka prım usulu fln :D:D
boya koruma denen olay, pasta polishin üstüne wax atılmasıdır. waxta 3-4 yıkamada giden birşey. dediğin gibi paradan ziyade işçilik önemli.
ostim gmg garaj mustafa işçilik on numara tavsiye ederim meg ürünleride kullanıyo
keremin açık adres neydi ?
edit: pardon tam ben yazarken sormuşsunuz adresi silemiyoruz mesajı mecbur kalacak :)
kanka balgat 1.cad sevgı tıp merkezı var onun hemen yanında mazeme boya korumada 3m kullanıyoruz kuaforde wurth ustaarımda cok kaıteıdır yanı geın sızı begendırene kadar gondermeyım :D:D:D
meg yokmu meg ?
Bu Istanbul tayfası gibi yapmalaım bir car care day hesaaabı?
Kaç araba aynı anda alabılıorsunuz Kerem?