meguiars ımı dıyosun bızde farecla 3m bıde wurth kullanıyoruz
Printable View
meguiars ımı dıyosun bızde farecla 3m bıde wurth kullanıyoruz
ben üstün otoda iç koruma yaptırdım, çok memnun değilim açıkcası
bizde memnun olmama durumu söz konusu deil eğer memnun kalmassanız begenmediginiz yerleri tekrar yapıyoruz...yine memnun kalmassanız tekrar tekrar yapıyorus...
su adresi adres ozurlu birine tarif eder gibi bir yazarmisiniz zahmet olmazsa
GMG Garaj Mustafa Abi.. Erhandan aldım numaranı dersen gerekeni yapacaktır. işçilikleri olsun kendisi olsun 10 numaradır..
0312 354 05 10
:D:D:D
balgat anatolıa yı bııosundur heralde turk ocagı caddesınde bahcelı 7.cad devamı yanı anatoıayı gecer gecmez ısıklar var ısıklardan saga gırıyosun yokus var inince bı ısık daha var ordan saga donuyosun 100 m ılerde sagda tam yanımızdada sevgı tıp merkezi var karsımızda buyuk bı petshop var brothers game var :D:D:D
dikmen sonax aca yı oneririm, ben hep arabamı orda yıkatıyorum, boya koruma ve detaylı iç temizligi hep orda yapıldı...
Gurol bi bakta sen OK dersen Car Care Day duzenleyelım. Kampanya yaptıralım uyelere ozel :) Yıkama boya koruma bakım vs ne var ne yoksa ozel fiyatlarla tabi dimi Kerem? :)
guzel:D olur yaw olursa
serencem neden ben gunah kecisi secildim simdi :D bende yaptiririm ok olursa fiyatii toplu olarakdan sonradan oderim :D :D :D
yada kerem ben gelirim a'dan z'ye herbisii yaptiririm guzel yaparsaniz sitedende gelecekleri icin para vermem bi nevi benim arabaya sponsor olursunu yane :D kotu yaparsanizda kotu yaptiginizdan dolayi para vermem :D :D :D