Poster yokmu ??
Printable View
Poster yokmu ??
Merkez'e gittiğimde ilk iş gidip almak gerek.Ne de olsa Evo var :)
oo supermiş ya :) elinize sağlık
kutalmışın bbslerinede hastayım :D
kırmızı evolarrrr :)
harika olmus yine elinize saglik.. :)
Dergi yine dopdolu emeği geçenlere teşekkürler. Evo daki yazı işleri değiştimi? Alma şansım olmadığı için sorayım dedim :)
Tuning Türkiye çok kaliteli gözüküyo elinize sağlık. Evonunda sti-evo x-focus rs karşılaştırması ilgimi çekti:D
Keşke imkan olsaydıda TT kapağında evonun yanında apr sti' ıda görseydik. İkiside Türkiye' de eşsiz araçlar, şahene olurdu :)
ellerinize sağlık cok güzel bir sayı olmuş,tebrik ederim
çok güzel bir sayı daha elinize sağlık
Elinize emeğinize sağlık abi. Henüz almadım ama benim gibi ildışında yurtta kalan öğrenci ve meraklı biri için süper seçim olur. Bu arada evonun eski NTV den gelme yazar kadrosu da değişmiştir tabi.
Evo zaten aldıgım bi dergiydi ikisinin birleşmesi çok güzel olmuş... Fiyat bence oldukça makul.. Tebrikler Onurcum
aferin aferin çalışın böyle :D güzel olmuş :D
sayı çok güzel herzamanki gibi
SERENCE tebrikler ;)
bugun bayide yoktu yarın alıcm.
çok güzel br sayıya benziyor 2 derginin bir arada sunulmasıda güzel olmus.
elinize emeinize sağlık.
Tebrik ederim aldım inceledim cidden güzel bir sayı olmuş.
Yalnız gözardı ettiğiniz bir tehlike var , her geçen gün çıtayı yükseltiyorsunuz buda sizi daha iyilerini yapmak zorunda bırakıyor.:) Umarım başarınızdan hiçbirşey eksilmez .
Emeginize saglık Onur..
Özellikle dergilerdeki Fiyat/Performans oranı cok cok iyi olmus..
Eski arabam :byebye:
Tuning Türkiye + EVO = 7 TL ??
yoksa tanesi mi 7 TL ?? anlayamadım kafam karıştı :D
Bu arada her zamanki gibi mükemmel bir sayı :icon_tup:
ikisi birlikte 7 TL ..
İkisi birlikte paketlenmiş olarak tek bir bütün halinde 7 TL oalrak satılıyor...
yine çok güzel arabalar var devamını bekliyoruz gayet başarılı...
bu cooper en hızlı coopermı bye 15 ???:S
çok iyi olmuş hemen aldım
Güzel sayı olmuş evo ile beraber olması ayrı bir güzellik olmuş...Alınabilitesi yüksek bir dergi...
MCS kaç hp bu arada...
bende bugün gördüm geçerken , nezamandır dergi almıyodum görünce aldım , biraz göz attım evo dergisi çok ilgimi çekti , birazdan gidip bakıcam , bu iki dergi olayı çok güzel olmuş gerçekten , sanmıyorumki bundan sonra kaçırmam..
Çok güzel 2 sayı.Evo'yu okurken zaten insanın içi bir hoş oluyor :) Tuning Türkiye,apayrı bir olay.Bu ay Gürsel'in evosunun fotoğraflarını ve yazısını görünce kendim için ayrılan yeri okumayı unuttum :D Onur ve Saner abi,çok teşekkür ederim.
Bomba bir sayı olmuş.Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Burak'cım,sana da hayırlı olsun kardeşim.
hepinize tebrikler süper bir sayı daha ellerinize sağlık, Serencem annında öperim senin :D
harika bir sayı olmuş tebrikler
burak hayirli olsun senin icin alicam :)
alırız......