en son dyno verisi 233 hp di
üstünde bir kaç extrası daha var şimdi tahmini 240 - 250 arasında bir güç..
Printable View
Onur,www.evodergi.com ile bir alakanız yok di mi?
Evet bi ilgimiz yok Buğracım. Bizim domain ismimiz www.evodergi.com.tr
Yakın zamanda da internet sitemiz yayın hayatına başlayacak.
evodergi.com ne iş kanka ? öyle birşey varmı yoksa çakallıkmı var işin içinde?
evodergi.com.tr inmiş?
Tuning Türkiye number one ;)
Arkadaşlar Evo zaten daha önceden Türkiye'de çıkan bir dergiydi. Doğuş Grubu ya da bir başka değişle NTV yayın grubu dergiyi çıkarıyordu. Haziran ayında dergiyi kapattılar. O adres, onların eski internet sitesiydi. Bizde com.tr uzantılı adresi aldık.
Teşekkürler
Dergiler çok güzel ancak Tuning Türkiye'de sanırsam baskı hatası olmuş, sayfalar karışmış.. Evo'dan sonra 190E, E30, S2K var ama bunların geri kalan sayfaları ilk S2K konusu bittikten sonra tekrardan başlıyor veya aynı sayfalar.. Belki de benim aldıgım dergide bir sorun var ama güzel sayı olmuş :)
oh be sonunda çok şükür güzele benziyor güzele
edit: Tebrikler Burak Semihten sonra senide görmek güzel oldu dergide.
Selam. Bana adresinizi, sabit telefon numaranızı ve isim soyadınızı özel mesaj olarak gönderirseniz size yeni dergi gönderebilirim. Bazen ara sıra bu şekilde bir kaç dergi gidebiliyor. Bu aksaklıklar matba'dan dolayı kaynaklanıyor. Ama siz bana özel mesaj olarak atarsanız adresinizi yarın size kargo yapabilirim yeni derginizi.
Maşallah maşallah :)
ellerinize sağlık onur, güzel olmuş..
Onurcum dün aldım dergiyi fazla inceleme fırsatım olmadı bilahere belirtirim yorumumu genel olarak çok başarılı görünüyor Evo içinde ayrıca teşekkür ederiz hasret kalmıştık
amasyada taa hulk ın çıktığı dergiyle birlikte kakalamışlar yeni sayıyı vermemişlerr kafayı yedim satan tek dükkan var ordada yok eski sayı var ne alakaysa bilginiz olsunn
boşu boşuna 7 tl verdik parasına tükürüyüm dergiyi okuyamadık 10 gündür...
ve hulk un o sayısından 2 tane oldu elimizde...
Guzel olmus sayi gercekten,bu arada semihe tekrardan tebrikler gurslin evo'yu cok guzel yazmis :) Tek bi sorun vardi 2-3 sayfa yapisik geldi(baktim kadin fotosu falanda yoktu ama,neyse) :D haha guzelsayi olmus gercekten ellerinize saglik. :)
onuuur dergilerimi istiyorum bende böyle güzel yorumlar yazmak istiyoruum:D
Dün ben Sakarya'da NT mağazasından aldım...Ellerinize sağlık... : )
deli dolu bir sayı uzun zamandır almıyorum artık cift satıldıgına gore daha guzel.
delı dolu dergı bence alınır
grs evo çok iyiydi.. uzun süre üzerine aldım tebrikler..
cepa daki d-r de dergileri katlayıp koymuslar, bende actım hepsını tek tek sonrada yanyana koydum :D reyonun yarısı tunıngturkıye oldu :D
masallah güsel bi dergiye benzio ;)
konu hortlatmanın top leveli olcak ama; noldu bu dergilere_? internete dayanamadılar değil mi_?
Tuning Türkiye'ye değil ama Evo dergisine fena sarmıştım zamanında. Çok daha güzeldi. Ama diğerleri karşısında dayanamadı sanırım. Aynı F1Racing gibi :(
Hakkaten ne oldu yaa bu dergilere tr tuning,tuning turkiye,modify falan vardı.