tespit edilemeyen modeller çıkmış, kimse yanlış anlamasın yasal birşey degil ama yapcak birşey yok, okul önlerinde 20 liraya ortaokul ögrencilerine uyuşturucu satılmasına izin verenler, bu cihazı hiç sallamaz :)
www.radarci.com
Printable View
tespit edilemeyen modeller çıkmış, kimse yanlış anlamasın yasal birşey degil ama yapcak birşey yok, okul önlerinde 20 liraya ortaokul ögrencilerine uyuşturucu satılmasına izin verenler, bu cihazı hiç sallamaz :)
www.radarci.com
sizde benim gibi yapın:icon_tup: radar savar kullanın :hahaha:
bende sene 1998 de yemiştim radar cezası 11.5 TL :D
tabi o zaman çok para 11.5 polise diorum abi emniyet kemeri yaz yok dio :D
emniyet kemeri 5.5 TL ydi yanlış hatırlamıyorsam :D
ama yinede 11.5 TL yazmıştı :D daha ehliyeti yeni almıştım :D
2 sene önce mezun olmadan önce son sınava girdim geri şehre dönerken terminalin önünde rampa aşşa boşa attım fazla yakmasın diye 66km hızla yakalandım...15 gun içinde 174 gibi bişi ödemiştim...durdugumda dayı seninde cocugunu inş yakalarlar 66 yla o zmn sana karşı içimden geçenlerin ne oldugnu anlarsın demiştim :) sonra kavga cıktı :D
2 gün önce ıtalya sentropede 230euro cukk yedim hatalı sollamadan :)
geçmiş olsun
Candarlıdan izmire girerken 85 ile ceza yedim fena oturmustu içime :(
yediğimiz cezaları toplasak bi STI alırdık foruma hergün biri takılırdı :p
ben 232km yle yedım ilk radar cezamı total 400 küsü para ödemiştim :D kartaldan samandıraya gelen yolda :D fena duygu
232 ile giderken ibrede ne gösteriyordu acaba ? sapmayı hesaplayabildin mi :p :D
güzel bir konuya değindin ama işte o anda bişeyden kaçıyorum sanan polisler yolu falan kapatıp üstüme atladılar ne oldugumu şaşırdım düşünemedim :D
heheh nos basıp geçemedinde tabi direk Busted :p
yok hacı bu olay olalı baya oldu ozaman nos bilmiyoduk :D ekenın atmosferik zamanları 2.7 alpina spec takılıyoduk :D
95le ceza yenmezki eğer şehir içi değilse?
ben anlamıorum ztn neresı sehır ıcı neresı sehır dısı, bı karısık olaylar.. sehır tabelasını gorunce 50yemıdusmek gerekıo, bu sehırler arası yerlerde koyler oluo gecıosun orlardada 90mı hız..?
6 ay once yedım odemıorum odemıcemde nası olsa 2 katıda cıkıp duruo.. dursun varsın..
yok ben 220le de girdim 106m var iken bağlamadılar baya muhabbet konusu olmuştu ama gene yedik cezayı:), geçen 70 yazan yolda 130la kameraya yakalanmışım hız sınırı 100 yazıyor ben 131le girmişim bana gelen ceza 265, e yolda 70 yazıyor :) herşey çelişkili girdiğim yerde şehir tabelasını geçtikten 10 km sonra falan
eskiden öyleydi hızına göre kitliyolardı :D
105 li hızlarda 2 kere eskisehir yolunda girdim :D evlat acisi gibiydi 237ser tl:D
çok fena ya 95 falan bi kere radar cezası yedim oda port. çiçeği bulvarında 186 yla girmişim :D
99 km ile palio van marka araçla polisin gözüne baka baka girmiştim.arabayı ilk kullanışımdı.radarı gördüm ibreyi 100 km'ye sabitleyip gözünün içine baka baka yanından geçtim.ilerde çevirdiler."ne varki 90-100 ile filan geçtim dedim.adam ruhsatı bana uzattı bu araba kamyonet limitiniz 88 beyefendi dedi :D"
İlk cezamı Ümitköy-Arcadium'un ordaki Tansaş'ın önünde yedim.86 km hızla geçmişim radardan.225 TL. ceza kesmişlerdi,bir de plakaya kesmişler babamın üstüneydi araba öderken haberi olmasın diye ne taklalar atmıştım...Az sövmedim yani Jandarma Trafiğe.
Bana 97 ile sahilyolunda kestiler sabah vakti gittim üstüne soğuk bi içtim. :D
babam sabahın 6 sında 59la yemıstı sınır 50ken.ımzayı atarken çarpı atmıstı ole bı dellenmıs:D
198,5 TL olarak bugün ödeme yapıldı. bu paraya bi anfi aldıydım ne güzel :o
gecmiş olsun .bende ilk cezamı ehliyetten 3 gün sonr kırmızıda gecmekten yemiştim :)
radar cezası yemedim çok şükür :D ama 5 misli cezalar yedim ahahahah + bu cezalar gözükmüyor 4-5 lira cezam olması gerek ama halen gözükmüyor nasıl halledicem bunu? vergi dairesine gidiyorum ödicem bulun cezaları diyorum yok diyor bende her şeye rağmen temiz kagıdı alıyorum her ay :D
haha yavru imzanı yesinler :D
valla bıldırki hurmalar gelip bi tarafını tırmalıyo moruk :D
benim turuncu hondanın 2003-2004 cezaları bir bir düşmeye başladı posta kutuma :D
Geçmiş olsun bende Bartında yemiştim radardan ceza:) ama Zonguldakta bir ceza yedim seninkinden daha beter dostum..60 KMH süratle giderken önümdeki araç yavaşlayınca bende solundan geçtim aracı meğerse sollama radarı varmış yolda :) ilk defa gördüm ama tecrübe etttim..Polis çevirince ileride durumu daha iyi anladım cezayı yiyince aklım başıma geldi çok saçma uygulama ama naparsın Burası TÜRKİYE...