yok ben 220le de girdim 106m var iken bağlamadılar baya muhabbet konusu olmuştu ama gene yedik cezayı, geçen 70 yazan yolda 130la kameraya yakalanmışım hız sınırı 100 yazıyor ben 131le girmişim bana gelen ceza 265, e yolda 70 yazıyor
herşey çelişkili girdiğim yerde şehir tabelasını geçtikten 10 km sonra falan
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
eskiden öyleydi hızına göre kitliyolardı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
99 km ile palio van marka araçla polisin gözüne baka baka girmiştim.arabayı ilk kullanışımdı.radarı gördüm ibreyi 100 km'ye sabitleyip gözünün içine baka baka yanından geçtim.ilerde çevirdiler."ne varki 90-100 ile filan geçtim dedim.adam ruhsatı bana uzattı bu araba kamyonet limitiniz 88 beyefendi dedi"
komançero garage
İlk cezamı Ümitköy-Arcadium'un ordaki Tansaş'ın önünde yedim.86 km hızla geçmişim radardan.225 TL. ceza kesmişlerdi,bir de plakaya kesmişler babamın üstüneydi araba öderken haberi olmasın diye ne taklalar atmıştım...Az sövmedim yani Jandarma Trafiğe.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bana 97 ile sahilyolunda kestiler sabah vakti gittim üstüne soğuk bi içtim.![]()
198,5 TL olarak bugün ödeme yapıldı. bu paraya bi anfi aldıydım ne güzel![]()
gecmiş olsun .bende ilk cezamı ehliyetten 3 gün sonr kırmızıda gecmekten yemiştim![]()
radar cezası yemedim çok şükürama 5 misli cezalar yedim ahahahah + bu cezalar gözükmüyor 4-5 lira cezam olması gerek ama halen gözükmüyor nasıl halledicem bunu? vergi dairesine gidiyorum ödicem bulun cezaları diyorum yok diyor bende her şeye rağmen temiz kagıdı alıyorum her ay
![]()
haha yavru imzanı yesinler
valla bıldırki hurmalar gelip bi tarafını tırmalıyo moruk
benim turuncu hondanın 2003-2004 cezaları bir bir düşmeye başladı posta kutuma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)