Baya baya gösteriyorda otoban dışı 180 i gecersen direk baglıyolar diye biliyorum....
Printable View
yok ben 220le de girdim 106m var iken bağlamadılar baya muhabbet konusu olmuştu ama gene yedik cezayı:), geçen 70 yazan yolda 130la kameraya yakalanmışım hız sınırı 100 yazıyor ben 131le girmişim bana gelen ceza 265, e yolda 70 yazıyor :) herşey çelişkili girdiğim yerde şehir tabelasını geçtikten 10 km sonra falan
eskiden öyleydi hızına göre kitliyolardı :D
105 li hızlarda 2 kere eskisehir yolunda girdim :D evlat acisi gibiydi 237ser tl:D
çok fena ya 95 falan bi kere radar cezası yedim oda port. çiçeği bulvarında 186 yla girmişim :D
99 km ile palio van marka araçla polisin gözüne baka baka girmiştim.arabayı ilk kullanışımdı.radarı gördüm ibreyi 100 km'ye sabitleyip gözünün içine baka baka yanından geçtim.ilerde çevirdiler."ne varki 90-100 ile filan geçtim dedim.adam ruhsatı bana uzattı bu araba kamyonet limitiniz 88 beyefendi dedi :D"
İlk cezamı Ümitköy-Arcadium'un ordaki Tansaş'ın önünde yedim.86 km hızla geçmişim radardan.225 TL. ceza kesmişlerdi,bir de plakaya kesmişler babamın üstüneydi araba öderken haberi olmasın diye ne taklalar atmıştım...Az sövmedim yani Jandarma Trafiğe.
Bana 97 ile sahilyolunda kestiler sabah vakti gittim üstüne soğuk bi içtim. :D
babam sabahın 6 sında 59la yemıstı sınır 50ken.ımzayı atarken çarpı atmıstı ole bı dellenmıs:D
198,5 TL olarak bugün ödeme yapıldı. bu paraya bi anfi aldıydım ne güzel :o
gecmiş olsun .bende ilk cezamı ehliyetten 3 gün sonr kırmızıda gecmekten yemiştim :)
radar cezası yemedim çok şükür :D ama 5 misli cezalar yedim ahahahah + bu cezalar gözükmüyor 4-5 lira cezam olması gerek ama halen gözükmüyor nasıl halledicem bunu? vergi dairesine gidiyorum ödicem bulun cezaları diyorum yok diyor bende her şeye rağmen temiz kagıdı alıyorum her ay :D
haha yavru imzanı yesinler :D
valla bıldırki hurmalar gelip bi tarafını tırmalıyo moruk :D
benim turuncu hondanın 2003-2004 cezaları bir bir düşmeye başladı posta kutuma :D