Öncelikle geçmiş olsun. Sanırım itiraz edebilmen için ilk başta cezayı üstlenip ödemen gerekiyor sonra itiraz hakkı doğuyor.
1997 İndividual M BMW
Konuyla biraz alakasız ama buna benzer bir olayda dün benim başıma geldi.internet üzerinden kamyonun muaynesi için2009 a 2. taksidini bandrolünü ödedim ceza sorgulamada bi baktım 05 03 2009 da 61 tl lik ceza ödenmemiş gözüküyor ama ben bunu o tarihte internet üzerinden ödemiştim yüzde 25 indirimli 45.75 olarak ama düşmemiş glb.bizim ceza olmuş 80 küsür hemen gittim uluçınar vergi dairesine ödedigim ztn tahsilatlarda gözüküyor 5 dk hallettiler.en iyisi ceza ekranda gözükmeden veya direk vergi dairesine ödemek lazım![]()
banada benzeri olmuştu askeriye ye teslim olduğum gün trafik cezası kesilmiş yani ben malatyadayım araba antalyada ceza yemiş itiraz etsem kime ne anlatıcam gidip ödedim .ama işin en ilginç tarafı benim askerlik bitti (5,5 ay ) evdeyken postacı bana teslim etti sanki askerdem gelmemi bekliyormuş kapıda![]()
Bu arada trafik mahkemesine açtığın davayı %90 kazanıyorsun.
Ama gerçekten abuk subuk bir durum ortada yoksa.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
yahu araba e46 idi36 değil..
işe bak araba maşallah her kasada var sanırım
benim aldığım change idi diğer orj..bahçelievlerde görüyordum arada birde etilerde..hangisi orj bilmiyorum açıkcası ben fatihe galeriye geri verdim çünkü arabayı
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
çok saçma cezalar var geçen bahçeli 7 de çevirdi beni angel farlar vardı farların orginal değil 61 tl kesip gönderecem seni ama itiraz edersen 265 tl keser bide aracını parka çekerim dedi ve 61 tl kesti. bende sabahına iptal ettirdim cezayı.
1997 İndividual M BMW
Ahahahaha soner afişe oldun olum
Sahte plaka ile dolmusculuk yapıyordun demek![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bro söylendiği gibi plaka tek tir adam ın ki sahte yada seninki sahte yakayı ele verdin![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Yeni emniyet müdürü işleri çok sıkı tutuyor jant geniş taban lastik ledli stop angel far araçta orginal olmayan ne varsa çekmeye hakkı var ve artık asayiş ekipleri bile ceza yazabiliyor. bütün yetkiler polislerde aracını bağladığında neden bağlıyosun bile demeye hakkımız yok
1997 İndividual M BMW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)