Yok benim bindiğim siyah FD plakaydı yanılmıyorsam:)
Printable View
renault yandan hyundain jeepe benzıyo nıssan gıbı degıl :)
koray yarın ugrarım bır yanına : )
1.6 Qashqai için japon demek zor. Kapağının altındaki nerdeyse hersey fransız. Megane ın 1.6 motorunu kullanıyor ve onden ceker. Bu arabanın 1.6 modeli cidden hic bir konuda japon değil 1 yıldan fazla kullandım hoşuma gitti diyemem. Forester fiyatlarını bilmiyorum ama yeni forester çok hoşuma gitti ama otomatik olmamak şartı ile. Bunun dışında bana göre aynı sınıfta diyebileceğim Tiguan (fiyatı epey farklıdır tahminimce) çok ama çok daha güzel bir seçenek.
tiguana baktım ama dedıgın gıbı baya pahalı
Ford Kuga var bide bence onunda kasası güzel. Ama otomatik versiyonu yok diye biliyorum.
koltuklar jöle gibi , aşırı yumuşak geldi bana , bir de baş mesafesi kısa...
ama cam tavan harika :)
kia sportage hoşuna gidermi bilmiyorum ama bence bu kategoride çok iyi ;) ozellikle donanım olarak :)
basarılıymıs :)
qashqai yle renault kıyaslanmaz fiyat olarak bile , koleos 90 mliyardı acıbadem renaultta
bende reklamda gördüğümde netten arastırmıstım araba yurt dısında cok tutulan ve kullanılan bı arac turkıyeye geldıgınde de baya sıparıs olmus bızzat yakın akrabam maltepede nıssanda calısıyo qashqai tutulan bir arac gercekten konforlu ıc donanımı luks kullanılabılır bı arac
Çok tutuldu bu araçlar gaette şık
forester diesel çok iyi bir alternatif bence...
ama sanırım dizelde sadece düz vites var...
oda pahalıdır ya bakalım kısmet : )