Deniz ne ictin![]()
Deniz ne ictin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Valla yol tutuşu hakatten sağlammm..atak araba kim ne derse desin kasa yığılmıyor yola resimlerden bunu anlayabiliyosunuz..fiyat performans olarak başarılı bir araç..Tek sıkıntısı parça fiyatları sanırım...
onurum zatı ben dusunursem 4*2 1.6 dusunuyorum kanka veya 1.5 dızel 4*4 degıl yarın urıcam zatı sorarım sen zahmet etme kardesım benım
yavızzz bır 70 lık bıtırdım kanka![]()
qashqai full donanım ve cam tavan olsun renkte beyaz olsun diğerleri gerçekten kötü duruyo.
Tek eksiği en full olanı bile xenon suz çıkıyo
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Deniz heryerden fiyat falan al, sonra bi Ercan'la konus
Ercanın patronların Nissan bayisi de var![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tekna donanım cidden baya dolu+iç mekanı çok güzel,dış tasarım hoş..Renk olaraksa Bordo ve Beyazı güzel bana göre.4x2 1.5DCI'ı eğer fiyat farkı çok değilse 1.6 16v ile arasında tercih etmen daha mantıklı olur.
not:Beyaz olursa eğer tamponların boyasız siyah kısımlarını ve marspiyelleride gövde rengine boyatın.Cam tavanla çok daha şık duruyor.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu araç sanırım vw tiguan'la aynı sınıfta heralde.Kıyaslama yapıp bi kaç seçenek belirleyerek arasından seçim yapmak en doğrusu olacaktır.Hayırlısı...
arkadaslar cok tesekkurler
1.5 dızel en bos olanı benzınlı ortayla aynı bakalım
yavuz yarın bı bakım konusuurz
Zannedersem 1.6 Tekna cam tavan+17" jantlı olanla 1.5DCI Visia arasında 2.000tl filan fark var.Ama şöylede bir durum var Nissan'ın boşları harbidan boşyani klima,abs v.s temel ihtiyaçlar dışında pek bir donanım olmuyor.Teknalardada gerekli gereksiz her türlü donanım mevcut.WRX'ten sonra 1.6 Quashqai'nin yakıtıda pek sarsmaz zaten
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu sınıfta birde Renault Koleos var. Qashqai ile çoğu şeyi aynı. 2.0 150hp dizel motoru oldukça güzel 4x4 zevkinide yaşatıyor. Bir renault çalışanı olarak itiraf etmek gerekirse kasa olarak qashqai daha güzel gibi
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Sellmann kardeşim-abicim, Renault Türkiye genel disbritörü İbrahim Aybar bizim sitede ikamet etmekte. Dolayısıyla 6 ay hatta 1 yıla yakındır bu araba bizim sitede duruyor. Bence hiç iyi bir araç değil. İç döşemesi falan oldukça kötü benceKullanımını bilmiyorum, yan koltuktan ne kadar anlaşılırsa
![]()
Ama şöyle bir durum var alacağı araç DCI Visia..1.6 16V Tekna'ya göre donanım eksikliği ciddi şekilde hissediliyor yani..Zaten WRX gibi bir araçtan vazgeçip Quashqai'ye yöneliyorsa konfor+donanımı daha yüksek bir araç isteyecektir heralde.Hangisi Hayırlısıysa o Olsun inşallah..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
16 - 17" jant farkı, cruise control, yağmur sensoru, dijital klima (manuel var), klima çift bölge özelliği, deri direksiyon,vites, ısıtma-soğutmalı torpido gozu(nasıl calıstıgını anlayamadım zaten bitürlü her arabada vardı)
diye biliyorum farkları hani çok önemli işe yarayacak fark yok gibi, klimanın dijital olması ve deri direksiyon lükse kaçıyor bitek
birde pakete bağlı cam tavan farkı var sanırım o varmı yokmu 1.6 teknada bilmiyorum, zaten açılmadıktan sonra cam olsa nolur olmasa nolur![]()
haklısın tabi. ama renault grubu bazı şeyleri tam geliştiremedi nedense o kocaman vites topuzunu bile hala küçültememdikama iyi şeyler gelecek gibi görünüyor bakalım. bide eğer sen bu arabaya bindiysen bu araç baya hırpalandı o yüzden kötü gelmiş olabilir sana. tüm türkiyeyi gezdi bu araba haliyle deforme oldu içi
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)