Lanet olsun İşletme'den mezun olup Muhasebeci olduğum güne![]()
![]()
![]()
gülüm tabiki yavaş yavaş tanınan derken Türkiyeden bahsettim dünyada çok yaygın ama Türkiyede sektörün lider firmaları bile son birkaç senedir tanıştı SAP ile
biz SAP ye 1999 yılında geçtik ve o zamanlarda SAP Türkiyeden hariç destek alabileceğiniz bir firma yoktu ve sağolsunlar onlarda acayip destek oluyorlardı
tabiki çok genmiş ve çok kapsamlı bir program SAP şuanda hazırlattığımız modülleri bir görseniz aklınız çıkarama son 3-4 senedir adam gibi destek almaya başladık bizde
program tanındıkça danışmanlık hizmeti veren firmalar çoğaldıkça ciddi manada keyfini sürmeye başladık bizde işin
Fiyat konusuda dediğin gibi fenaabizim sadece 3 ayda bir Güncelleştirme adı altında SAP Türkiyeye ödediğimiz para bile 5-6 bin dollarrrr
![]()
Ahh be abi nereden bulaştın bu muhasebe işine..
Neyse ekmek teknemiz fazla karalamayalım çok şükür
ama sıkıcı ve yorucu iştir
bende işletme okuyuyorum baba muhasebeci yanında pişiyiyorum meslektaşız![]()
İyi değerlendirirsen imkanın fazla oluyor. Bizim ailede de babamla ben smmm lik yapıyorum. İlk okuldan beri bürodayım, şimdi ikimizinde ayrı bürosu var ama bütün işe ben koşturuyorum akşamları kendimi eve zor atıyorum. İşi sevmeden yaparsan zor ve angaryası çok fazla bir iş büroculuk. Hem americanımı hem 106gti mı sattım bu zamansızlıktan.![]()
bende bi şirkette muhasebeciyim.şirket muhasebesi iyide büro muhasebesini sevmiyorum.çok iş var büro muhasebesinde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)