istediiniz r8 olsn![]()
açıkçası ben pek beğenmedim,yada umduğumu bulamadım diim..biraz yarış otomobillerinin fuarınada dönmüş olay..
neyse hep alabiliceğim arabalara baktıım için gözüm yüksekleri görmediyalnız yeni type r türkiyede satılmııcak dedi bana ordaki yetkili dumur oldum ! ilk defa bi honda alabilirim dedim oda türkiyeye gelmiicekmiş öyle dediler sportpacki gelcek oda 140hp mi ne dedi..
o herif beni yedimi yoksa harbi bööle bişey varmı bileniniz varmı
dipnot: astra opc fuar favorimdi dönüp dönüp durdum etrafında
AyB
banada öyle dedi,dedim ben ciddi alıcıyım detaylı konuşmak istiyorum bi yetkiliye götürdü çocuk beni adam daha destur demeden tükiyede satışı olmııcak dedibende adama mantıksızlığın bıkadarı ozaman dedim gittim bide bana spor pakaeti gelicek diyo napıcam ben onu type r varken
![]()
AyB
buarada fuarla ilgili ilginç bi dip not başıma gelen
810bin euroluk rolls royce gözümün önünde satıldıherife bide sordular abi kaça aldınız 810bnmi ne ii işte aldık hayırlı olsun
elinde bond çanta arkada onun gbi 3 tane daha adamı..ben dumur, para işte
![]()
AyB
vayyy bee...biz ordayken kanal 1 arabayı tanıtıyordu.şahane bi araç.
OEM+
[QUOTE=AyB_Tv;51170]açıkçası ben pek beğenmedim,yada umduğumu bulamadım diim..biraz yarış otomobillerinin fuarınada dönmüş olay..
neyse hep alabiliceğim arabalara baktıım için gözüm yüksekleri görmediyalnız yeni type r türkiyede satılmııcak dedi bana ordaki yetkili dumur oldum ! ilk defa bi honda alabilirim dedim oda türkiyeye gelmiicekmiş öyle dediler sportpacki gelcek oda 140hp mi ne dedi..
o herif beni yedimi yoksa harbi bööle bişey varmı bileniniz varmı
__________________________________________________ __________________________
Bence adam şaşırmış bizde konuştuk , nisan gibi türkiyede olucak dedi , sadece fiyat henüz belirsiz dedi .
Hatta arabayı filan çalıştırdı 1 saate yakın ilgilendi![]()
If In Doubt, Flat Out!
Colin McRae
type s i çıkıcak 160hp lik ama type-r ın satılıp satılmıyacağını bilmiyorum
arkadaşımada 98milyar demilker fiyatını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)