harbi şerefsiz bunlar ya hiç mi Allah korkusu yok beee yazık valla
Printable View
harbi şerefsiz bunlar ya hiç mi Allah korkusu yok beee yazık valla
Geçmiş olsun kardeşim allah belasını versin yakın arkadaşımında devir saatini çaldılar ve gögsü paramparça etmişlerdi.
yasin abi çok üzüldüm geçmiş olsun. nedir bu senin başına gelenler.dediğin gibi bunu yapanlar insan olamaz.
geçmiş olsun kardeş..
yasinim yıldızım geçmiş olsun öncelikle allah can sağlığı versin kazanır çalışır yine alırsın allahın izniyle. birinin hakkını yemek bu kadar kolay işe bir camı kırıyorsun konsolu zedeleyip ne varsa götürüyorsun o sırada seni kimsemi görmez kimsemi anlamaz geçtim hadi onları hiçmi insafın yok insanlığın şerefin yok şimdi o aleti kime kaça okutcan adi herif bir sürü ziyan her bakımdan yasinin kapısını çalsa kardeş yolsuzum bana 100 lira ateşle dese verir zaten o çaldığına kaçpara alcak şimdi işin yoksa üğraş camdı civiydi paneldi göğüstü.. o.çocukları her işiniz sarpa sarsın başınızı yiyin inş.
dostum cok gecmis olsun ..
aynen gecen senede arkadasim vti'indan indash i calmislardi ucyol metronun o tarafta ..
Filmli cami perde gibi indirmis kapinin uzerine .. indash i ve aksamdan gizledigimiz on ufak panelini bulmus goturmus .. klima peteklerinin cercevesi filan kirilmisti.On paneli bulmus gizlenilen yerden gozunun onunde ki kumandaya dokunmamis.O.c bide gunes gozlugunu almisti.. Anlayabiliyorum cok gecmis olsun diyorum .. Hazmedilemez bi durum .. Bol bol kufur ediceksin istanbul gibi sehirde bulman sans bile degil gibi :(
bunları doorupta sokaga salanların ben ta...
cok gecmiş olsun kardes cok sinir bozucu bi durum :(:(
çok geçmiş olsun
tabiki zor sağlık olsun diyorum çalışır yenisini dahada iyisini yapabilirim ama zaten bu modifiye işi için tüm milletle uğraş laf anlat birde bunlar olsun hangi biriyle uğraşcaz her yönden sıkıştırıyorlar bırak kardeşim bi keyfimiz arabamız onu rahat bırak
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Aynı araca sahibiz ve bende double din kullanıyorum. A'dan Z'ye her eklentim kaskolu olmasına rağmen double için bir kapak yaptırdım ve devamlı onu kullanıyorum.
Cok gecmis olsun.Bu arada cam filmi cam kirildigi zaman ole aman aman ses cikartmio ve yapistigi icin filme cam sesi bile duyulmuo,aklinizda bulunsun..Tekrar gecmisolsun.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, çok geçmiş olsun...
ALLAH kimsenin başına vermesin göstermesin çok teşekkürler
insanın gerçekten canı çok sıkılıyor masrafını geçtim silbaştan başlamak eski haline getirmek çok zor
Çalan şerefsiz.
Bir de bu çalınan malı bile bile alan şerefsizler var.
Çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun ..
cok gecmis olsun :(