oha ya adam komple torpidoyu söküp götürcekmiş nerdeyse
çok geçmiş olsun
Printable View
oha ya adam komple torpidoyu söküp götürcekmiş nerdeyse
çok geçmiş olsun
gecmıs olsun serefsızı yakalıcaksın arabanın arakasına baglıcaksın ıbret olsun dıye ıstanbulu gezdırıceksın
gecmis olsun :(
Geçmiş olsun be abi. bu güvenlik filmi dedikleri acaba işe yarar mı ki gerçekten? Camı kırdıktan sonra kesici bi aletle filmi keserler heralde bu o.... çocuklarına yine güç yetmez ki ahhhh bi yakalıycan arabanın başında kafasını kaldırım taşına sürte sürte kıvılcım çıkarttırcan !!!
benzer bir olayı ben yaşamıştım. yeni double din almıştım 2 gün sonra bu şekilde camı kırıp konsoluda sökerek çalmışlardı..Allah belalarını versin ..
gecmis olsun...
allah belasini versin serefsizin...
geçmiş olsun kötü bir durum..
kendi semtinde yakınlardaki teypçileri bi gez dolaş..müzik açık gezerken filan fark ettilerse senin arabayı oraların p.ç leri çalmış olabilir..
gecmıs olsun yasın yarın bı sırkete bakarım. ben
Aynı araçtan Cerrahpaşada profesör olan bir müşterimizin double dini gitmişti ve gövedeyide kırmışlardı. O gövde komple değişiyor. Hatta hasarlı olanı bizim dükkanda şişhane tarafındaki yazeksden almıştık ama araç kaskoluydu. Abi moralini bozmak gibi olmasın ama dehşet pahalı bir parça eğer bizdeki iş görürse babayla konuşturayım seni birşeyler ayarlarsınız. Büyük geçmiş olsun kasko şart oldu artık nerdeyse full kaskom var, garaja koyuyorum aracımı yazlıkta bile benzinliğe bırakıyorum o derece yani...Şerefsizler işte...
geçmiş olsun:(
yasin geçmiş olsun kardeşim adamlar komple konsolu almış hayvanlar yaa kasko ya işli miydi tesisat? birde cam kırılınca orj. alarmı ötmüyor mu?
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir olay çok can sıkıcı 3 kere tecrübe ettim.
Ağır konuşmak isterdimde pek faydası olmuyor.
Analarından bacılarından çıksın inşallah.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun gerçekten üzüldüm...:(
Hayvan oglu hayvanlar ...Gecmiş olsun .
Geçmiş olsun gerçekten insanda ne heves bırakıyorlar nede istek şu hale bak.
geçmiş olsun gerçekten kötü daha kötüsü sonraki prosedür polisi kaskosu v.s. uğraşıyorsun tabi manevi ve maddi hasarı tartışılmaz
geçenlerde 7-8 tane çok lüks cipi yakmışlar ne olursa olsun bir emek yanıyor Allah kimseye vermesin beterinden saklasın
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.iran gibi yapacaksın herkesin önünde ibreti alem diye sallandıracaksın.bir daha yaparlarmı.Allahından bulsunlar.