Maceraya girmeden benim 1.4is yi mi turbolasam ya![]()
valla sen e30dan faydalancam diye bakarken bi bakmışsın e30 senden faydalanmış abi![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Valla ne yalan söyliyim bu özelliklerde bir e30 benimde aklımda var 318is'lere bakıyordum bende ama görsel olarak güzel olanlarada abuk paralar istiyorlar.
gözümü kapatıp şemsiyeyi açarım diyosan gir abi güzel olurolmaz diye bişey yok. 1.4is i turbolayana kadar güzel bi 3.25 alıp fantaziler peşi sıra gelebilir RWD herzaman RULEZZZ
![]()
Dr. Ecu
eke sankoda git bi bak sağına soluna yaparım yapamam bi karar ver abi![]()
Dr. Ecu
abi bizim arkadaşın eski arabası..dışını bizim arkadaş yaptı motoruda gebzede sıfırlandı..
düşünürsen..
http://www.sahibinden.com/bmw_3_18_i...XQQdisplayitem
Bende e30 kasa 318is vardı....4 yıl kullandım...Genel bir toparlama yapayım..
M42B18 kodlu sportif bir motoru mevcuttur...Aynı motor 36 kasalarda'da kullanıldı... (Ufak bir revizyon ile gücü +4 hp arttıralarak 140 hp olmuştu..Ama ağırlık dahada artarak serilikte bir miktar düşüş yaşanırdı...)
Aynı hacimli 318i ile aralarında dağlar kadar fark var....Sona eklenen "S" ibaresi zaten sportif anlamında...
Araçta standart olarak kilitli diferansiyel ve headers vardır......Triger kayışı yoktur...Zincir sistemine hazidir..Bu açıdan motor çalışma sesinede ayrı bir renk hava katar.....
Arka tekerleklerinde kendine özgü dışa yayılmasıda ayrı bir güzelliktir....İnan konfor rahatlık şu anki saxomda bile yok...Yılların verdiği yıpratmayı göz önünde bulundursan bile..Parça fiyatları normal..Ama bazı parçalar ucuz bazıları pahalı idi..Şimdi nasıl bilemem.Araca bakarsan seni hiç bir zaman üzmez...Beni üzmedi şahsen...Eğer düşünüyorsan temiz sorunsuz ise fiyata makulda düşünülebilir..Ciddi niyetli almak istediğin bir araba olursa iyi bir teste sokman isabet olacaktır..(Motor,Karoser,kaporta)
Aşağıdaki linktede güzel doğurucu bilgilere ulaşabilirsin..Bir göz atmanı öneririm..
http://www.esatclear.ie/~bpurcell/318isengine.html
Varsa başka merak ettiğin sormak istediğin sorular, edindiğimiz bilgiler ve tecrübeler nazarında yardımcı olmaya çalışırız..Hayırlı günler...
japondan vazgeçme Kerem abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)