Ezel 57.Bölüm Fragmanı izle, Ezel 57.Bölüm Fragmanı dizi izle, Ezel 57.Bölüm Fragmanı özeti, Ezel 57.Bölüm Fragmanı yeni bölüm izle, Ezel 57.Bölüm Fragmanı full izle
Printable View
sıkı bölüm... teşekkürler yine her zmanki gibi hemen fragman linkini yayınladığın için..
Bundan sonra 22:15'mi baslama saati.Neden böyle bisey yaptılar yav:s
ne alakaysa saatı degıstı
işe yarar tek tarafı dizi geç saat olduğu için az reklam veriolar ;)
saat süper olmuş izle şebo'yu eyşan'ısonra dal rüyalara oooh..
cenneten çıkma rüyalar bunlar gel vatandaş geel !
Gece vaktine aldılar diziyi işi olan var okulu olan var sonuna kadar izlenmiyor ne dengesiz bunlar ya! Nası bitiririz diziyi onun derdindeler heralde.
aynen o model bıtsın dıe uğraşıyolar resmen soğutmaya çalışıyolar mılletı ama sebo efsane ;)
Bende bugün yok sanıyordum.Ya bu şebnen abartılacak kadarda efsane degil be yanılıyormuyum yoksa :):)
kenan da yalan oldu :) arada biri kazayla şu azadıda vursa keske :D eysanda iyi g.t oldu haha
muhabbet fenaaa :D
hahahaha bu gece deprem varrr :D
ne eyşan ne şebbo , bade fark yarattı dizide:D
gece maç var :D
hanimiş benim sincabım hanimiş benim tırtılım:) çift kale maç war güreş war ezel vs bade :) pancar motoru gibi tatatak :)
azad da tam motor cıktı badeye nasıl gaz veriyor ya :D sanayi fantazisi falan kendini astı valla haha
şebneme kucak açma vakti geldi :D
bade manuel takılcak bu aksam bellı oldu :)
hahhahahha elizbeth :D
hahhahahahah ilk defaaaaaaaaaaaaaaa :D
vur kır parçala bu maçı kazannnn :D
bade salağa yatıyor ya tam bi gerizekalı karı ya çocuk nasıl yapılıyor die sorucak az daha
ne yaptılar diziyi ya
azada bak yaaaaa aklını çeliyoo kızın :D çık aradan kapı ararlansın :D
arkadanda yeşil ışık vuruyo yüzlerine ,, iice gastenin verdiği cdlere döndü iş :D:D
bi cacık olmaz bu gece :D hemen uyduya geçelim bekleme yapmayın burda :D :D
ezel eyşanı düşünüyoya tık olmaz :D kuş ötmez :D stres altında adam :D
Artık yeni trend berrak :D
saat 10'a alınınca dizinin tadı kaçtı bence, ya sizce :D
+yas ustlerıne hıtap edıyor adamlar napsın saatı ılerı almak en ıyısı baksana kım kıme :D gurese hazır pehlıvanlar:D
kenan ramiz el ele hep beraber selmaya olcak galıba :)