Aliyi çıkarmazlar umarım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
bence diziyi uzatmasınlar diğerleri gibi bu sezon bitmeli
Asansoru durdurunca eysan dedim showww basliyor show Olmadi, olmadi, olmadi...
///Mürüvvette endaze olmaz.
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı bu bölümde mertde kendini aştı süper rol kesti küfür felan ayrıca şebonun telefonda gizli aramayı görünce kesin mustu arıyor dedim hacı çekimde olduklarını bilmiyodum yaw denk geldi
süper bölümdü ali umarım ölmez
Stock
diziyi bitireceklerini sanmıyorum, iyice b*ku çıkmadan bitirmezler
seni unutmayacağız... www.hilmisenlen.com
Görüşüne bakılırsa dizi bu sezon biter ama bizim senarirstlerin ne yapıcağı belli olmaz
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Görüşüne bakılırsa dizi bu sezon biter ama bizim senarirstlerin ne yapıcağı belli olmaz haha belki hepsi bi rüyadır
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
Ali ölmüyor dizi bitmeyecek dün çekimleri vardı ali gayette sağlıklıydı
Peak Garage | Dr.Ecu
ben ençok eyşanı merak ediyom
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Caesar Nickli Üyeden Alıntı Ali ölmüyor dizi bitmeyecek dün çekimleri vardı ali gayette sağlıklıydı gecmise anılara yönelik sahneler olabilir belki
remaps.tr & Turbo Zone Garage
despe Nickli Üyeden Alıntı haha belki hepsi bi rüyadır bu olursa çok sakat olur
fatiii Nickli Üyeden Alıntı gecmise anılara yönelik sahneler olabilir belki Lacivert merso vardı dayının arabayla alinin infinity dayının geçmişteki araç pert oldu imkansız yani
gine olmuştur bişiler ali gelmiştir kendine
Caesar Nickli Üyeden Alıntı Lacivert merso vardı dayının arabayla alinin infinity dayının geçmişteki araç pert oldu imkansız yani infinitiynin prototibidir,denerken yolda kalmıs aliye tamire getirmişlerdir belki
ali ölmesin kerpetensiz olmaz bu dizi
instagram:rdmmm
despe Nickli Üyeden Alıntı haha belki hepsi bi rüyadır O şekilde bir kıvırma gelebilir
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı O şekilde bir kıvırma gelebilir öyle olursa bir hafta bekletilirmi diyip küfür eden çok olur
ali başrol oyuncusu kolay kolay öldürmesler eğer bu sene bitmiyorsa bitiyorsa ölmesi muhtemel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları