Serdar'ın aracının otoparktaki tam yerini nerden öğrendiler yav:) sürekli yukarı çıktılar,Ezel arabayı bıraktı gitti filan:D
Printable View
Serdar'ın aracının otoparktaki tam yerini nerden öğrendiler yav:) sürekli yukarı çıktılar,Ezel arabayı bıraktı gitti filan:D
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Aliye bağladım walla:D:D
Fragman'a bakılırsa yeni bölüm çok bomba :)
Bu arada dayı saçmalamaya başladı hayırlısı
frangmanlarda ali serdarı bıçaklıyodu minibusde sanırım :)
dayı gozumde bırden tırtladı .
http://www.facebook.com/video/video....5874459&ref=nf
filmin başını kaçıranlar için :)
bu diziyi nereye nasıl bağlıcaklar merak ediyorum haftaya son bölüm olmasın :D
bence alı ramızın oglu hatta kaırısı dıor fragmanda bırgun ıkısınden bırını secmen gerekıcektı dıe ve bırde neden ezele kasetı vermedı cunku alının ıdamı vardı kasette oda bunu bıldıın ııcn yalan soledı ezele dayı cırt cıktı dayiiiiiiiii :)
fragman varmı biyerlerde izleyemediim
dayıyı ezik yaptılar resmen ya bu bölüm Allahtan sonunda yine eski bildiğimiz dayı oldu...
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (26 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
hüsor, -Ata-, Ahmetfikri, ARDA_E, cabriolet, erkin006, escape, estukey, focus musty35, Görkem, G_TT_I, ilkerrrrr, jdm_s2000, Maxiboost, ozturk_e, PROMINENT, S.celik, sabbat, SeRKaN, svtec, uqr, VTec_king, Vts_Power, zafer_0403, özgür67, _sinan_
Fragmanlarda artık ezel evine gidiyordu şebnem ne ezel artık beni ömer diye çağır diyordu
serdar== sen kımsın ???
dayiii== kafanı kaldır ben arabanın yenı sahıbıyım :D
Dayının o hareketlerini izleyince 4-5 tane sigara yaktım ard arda
Serdar'a yaptıgı bombadan sonra kendime geldim :)
http://www.facebook.com/?ref=home#/v...2540895&ref=nf
yeni bölüm fragmanı
hadibe:D:D
maşallah sanki son bölüm fragman:D
Ohoo dizi bitti:D
Bu bölüm hikayeydi de haftaya fena olacak :)
heyt be dayıyı görüyomusun ama belliydi zaten dayının aldırdığı başka kim aldırcaktı:D
ohaa harbiden nasıl bölüm önümüzdeki hafta yaw. dizinin bitiyo olması lazım bölüme bakılırsa :D
Haftaya fena bi bolum olucak :)
ATV de izlemek SHOW'daki gibi olmadı bir gariplik vardı....
valla haftaya dananın kuyruğu kopacak gibi :D
haaaaaaassssssssssibe be :D nasıl bir bölüm bu bildiğin final
hassrrrrrrrr yeni bölüm fena:D
ya lanet ossun bu yeni bölümü nerden nasıl seyredecez :D
haftaya bomba sahneler var anlasilan...
normalde dizi daha yeni biticekti bu atv b.k etti olayı :D
3 reklamda bitirdiler.Helal olsun valla.Bomba bölümdü :)
link varmı arkadaslar kacırdık yaw
Psikolojikmi nedir atvdeki ilk bolumu beğenmedim.Abarttılar olayları iyice ordan araba geliyor falan filan... Ali %90 ramiz dayının oğlu ;)
yeni bölümün fragmanla alakası olmayacak gibi :) birşeyler olucak kimseye söyleyemeyecek ömer olduğunu :D
dayı çok yapmacık geldi ezelle olan sahnelerde ama varmış bi bildiği... Mezar taşlarından birinde ALİ KEMAL yazıodu o ali bu alimi acaba. ayrıca ne zaman fragmanda deli mevzular olsa dizi yayınlandığında değişik şeyler oluo o yuzden pek üstelemedim.
@Ayrıca aşağı düşen dosya ne oldu serdar ve bi çok adam vardı aşağıda bi sayfa bilemi sokağa düşmedi ?
Ali ramizin oğlu diyorum ya :)
iki oğlum vardı. birinin gözlerinde ölüm (ezeli gösterdi). birinin peşinde ölüm (aliyi gösterdi) o sıra kameralar
o tamamda yanı alıyı ne zman yaptı bunlar alı neden bılmıo ramızın cocuu oldunu yada ne alaka yanı bu gıdıste 3 5 bolum sonra eysanla tefo cıkmaya baslar ezelın oglu canda baharla takılır karısır ıyıce :D
bu işin içinden çıkılmaz izleyelim görelim diyip kacarım :D