Kenan yarın öbürgün yenik düşeceği veya öleceği için Şener Şen,Uğur Yücel olmaz gibime geliyor..
Printable View
Kenan yarın öbürgün yenik düşeceği veya öleceği için Şener Şen,Uğur Yücel olmaz gibime geliyor..
Gelecek sezon kenan ve ramiz dayı üzerine kurulacağını düşünüyroum. Ezel in misyonu tamamlandı bence.
Kenan kesinlikle çok sağlam bir başrol oyuncusu olacak diye düşünüyorum.
Ama şöylede durum var , Şener Şen gelirse bayağı iyi bir para alır. Dizinin bütçesi bunu kaldırabilir mi?
Eyşan finalde JDM olmuş yaa. herkes bi mayhoş oldu ,neler geldi neler geçti eyşan a ezel toda conta çaktı , tefo şebo ya kople k 20 işledi , cengiz kol çıkarınca dayı sigortadan çöküp almış b 16 koymuş sanırım olan bahara oldu converslinin sıkıştırması çok yüksekti o çocuk yakamıyordu ,ali stage III Yere vermeye başladı ,güzel dizi yaa izliyor insanlar enkötü türk dizisi böle olsun valla .
bence iiice saçmaladılar :)
dizi ıyıce çorba olmuş,en son şubatta ızlemıstım bakıorm 3 bolumdur poku cıkmıs uzatalım dıe.. nerde ılk zamanlardakı heyecan, genede cnmız sıkıldıgı ıcın bakıoz mecbur ama senaryo çorba kesınlıkle;)...
kenan müslüm gürses olucakmış...
mesele evlat, benim meselem değildir ezelden ebede gidendir mesele.
sonnlarda sacmalamıslar anlamadımm ben.. o adam eysanın babasıdır herkes orda cunkı
EZEL.GEN.TR ÖZEL HABER / Haftalardır merakla beklenen Kenan Birkan rolünü oynayacak olan oyuncu sonunda belli oldu!
Herkesin merakla bekledigi ve bu hafta tam görünecekken sezon finali yapan Ezel’in Kenan Birkan ismini ezel.gen.tr sitesi olarak ilk biz açıklıyoruz. Ay Yapım’ın diğer dizisi olan Aşk-ı Memnu’nun bitmesiyle boşa çıkan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yeni sezonda Kenan Birkan rolüyle Ezel izleyicilerinin karşısına çıkacak…
http://img167.imageshack.us/img167/6...tem19nuvy4.jpg
böyle bi haber gördüm :)
Buda super olur ama Kabadayı şener şende fena olur bence..
selçuk yöntem mi :D :D adam boynuzlu imajını anca böyle silebilirdi zaten gerçi hala zor ama :D eyşanla düzeltir gibi :D
ezel şeboyla arabada vermem muhabbetıde ıyıydı:D
Kerpeten Alini o küfür neydi abi dııt'ı koymasalardı artık yani hahah fena koptum
Hahhaha. :D:D:D Öldüm yorumlara yaaa. Dün bilgisayar sorun çıkartmasaydı ilk girip yorum yazanlardan olucaktım. :D:D Hatta diziyi izlerken şebo fantazisi olanlar aklıma geldi diziyi izlerken kahkahaya boğuldum. :D:D
Bence EZEL 'in bugüne kadarki en iyi bölümüydü. Mantık ve güzel bir senaryo çıkmış ortaya. Aynı Saw gibi, büyüleyici ve esrarengizdi. Olayların başlangıç, bitiş ve sonuçları inanılmazdı. :) Ben çok beyendim.
Şebo denildiği gibi Mavi GTR34, Eyşan 'da Kırmızı F430 'du. :D:D
Ama harbi yorumlar fena. :D:D:D
itiraf ediyorum ki şebo rüya gibiydi dün :D
şebo yaaa mavileri giyip gelmişti dedim oy oy oyyyyy mmustu alıntı yapsın dedim hemen bu olayı :D yaptı mı bilmiorum ama :D
Kenan birkan belli olmuş
http://www.porttakal.com/haber_img/0...b2de201c_b.jpg
:D
sebo iyiydi de ben eysana hasta oldum dun. Makyaj ve sac on numaraydi :)
milliyet ve ntvmsnbc de selçuk yöntem olduğu kesinleşti demiş. demekki o olucak :D
vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Selcuk Yöntem iyi bi seçim olmuş Şebo da başka kıyafeti yok sanki ilk bölümde de giymişti sanırım aynı mavi yi :)
bu arada çalan plaklardaki ses , kayıt eskimi?şarkıyı söyleyen bellimi?
valla selçuk yöntem yakışırr. Ama uğur yücelde olabilir diyolar :)
şener şen yakışırdı o role bence
şener şen iyi giderdi aslında o role
daha yeni izleme fırsatım oldu
dizi tın tın tın giderken son periyotta coştu
dayının kötürüm kalma mevzusu ayak olabilir, ezelde şeboyu bilerek salmış olabilir cengizin yanına sağlam bitirdiler
mezarlık sahnesinde eyşanın burnundaki sümük topağı bir tek benim mi dikkatimi çekti :D:D
Tuncel Kurtiz öldümü ?
dayımıza geçmiş olsun onsuz ezel olmazzzz
geçmiş olsun tuncel kurtiz olmadan da ezeli düşünemiyorum