Rolde yakışmış adama vallaha ama 4bölüm oynucakmıs konuk oyuncu olarak girmiş heralde ezel üstesinden gelicek onunda:) ama gelecek bölüm daha fena olucak gibi;)
Printable View
lennn behlülde nerden çıktı yavvv.pisiko tipi yapmaya çalışmışlar,alnında yara izleeri falan.
Behlül kaçar ama araya :))
Return of the Behlül !
behlul 4 bolum burda saplar sonra devamında adanalı ya gecer orda da bolluk var bu sezon boyle gecer gıbı:D
behlüle en iyi ekmek küçük sırlardan çıkar
üst üste koyar vallaa :D
:D hemde piskopat sıTayla olarak geldi :D
behlül kaçar, ezel kovalar... :D
Başınıda sonunuda izleyemedim link var mı?
Link verebilcek varmı izlemem için :D
konuk oyuncu fazla yaşamaz :D
Bu akşam ki bölümde, özellikle haluk bilginer süperdi. Nedense bir ara ciddi ciddi Batman-Joker ilişkisini hissettim.
Kıvanç tatlıtuğ bu olun hakkını verebilir umaım başta bende tereddüt ettim fakat bence altından kalkabilecek.
allahtan dizide pek bayan oyuncu yok :D
behlul alayına go felsefesı ıle baslamıs :D
Şebo yokmuydu bu bölüm ben mi görmedim :D
Küfür yerine ... koyunca veya yerine baska bir harf koyunca küfür etmediniz sayılıyor degil mi?
Seviyeli olun biraz.
yeğen hemen gidip eyşanı sakla behlül geldi :D
haluk bilginer role süper oturmuş replikler mimikler felan
ama şebo yoktu bu bölüm yıkıldım.. hav hav
dizi hızlı başladı :)
güzeLim eyşanda gitti iimi..
behlül çakar,kaçar..
iyiki şener şen gelmemiş hiç oturmazmış role :)
Behlül ezelin annesinin gözlerini açacak :D
behlül bomba indi trenden bakışlar fana fenayydı bu sene güzel geçicek
izleyemedim dün
idnirdim bakalım akşamöa izlerim:D
Bu alemde kim daha sert diyolardı,Behlülmü-Ezelmi herkez behlül şeker diyodu.Demekki bi çizik bi bakışla işler değişiyormuş. :D Bu arada dizide fazla durucağını sanmam,konuk oyuncu olarak gelmiş.
Ya bırakın behlülü felan. Haluk Bilginer nasıl bir oyuncur. O nasıl bir ses nasıl bir yetenektir ya. Çok başarılı. Gerçi seslendirme ile oynuyor ama olsun çok iyi.