yine bomba bir bölüm dizi cok hızlı akıyor gibi![]()
güzel bi bölüm vardı bence kilit noktaları gösterdiler
Fragmani izledim de eger fragmandakiler olucaksa falan boyle ruya muya degilse cabuk ateslediler diziyi olmaz boyle. Yalniz omerin ailesinin yasadigi evde de yasanir be hocam her aksam bir "buyuge" danisilir o balkonda.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Yahu boyle eski istanbul havasi veriyor ya, terbiyesizim o sebepten giptayla bakiyorumYani orada gayet satafatsiz, gunumuz evinden kondursalar bogaz manzarali bu kadar samimi olmaz
![]()
simdi camlica desdede olmak vardi anasini satiyim :S
///Mürüvvette endaze olmaz.
rüya görüyodu rüyaa :P
Yalnız dizi de bi lost havası var dimi, sürekli flash back ler fln, o onun adamı çıkıyo fln... Güzel dizi sardı baya..
kurtlardan iiice sogudum ben yaa stara gectiginden beri acip izlemisligim yok. show tvdeydi bence keramet. para icin iiice sattilar diziyi rayindan cikti bana gore girenler cikanlar ohooooo.... ezel yine iii masallah hep boyle devam eder insallah yanliz bu haftaki gibi yapmalarini bi kere yaptilar dahada yaparlar artik iki haftada bir bolum izleriz gibi geliyor ya bana hadi neyse...
Annesine sarılması feyk bencede sadece bi düş belkide ve elemanın Ömer git burdan demeside sadece kafasının güzel olmasından kaynaklanıyor bence![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
aslında biraz nabız yokladılar gibi geldi bana bu hafta yayınlanmaması fragmanı hazır olan dizi nasıl gösterilmez.bakalım ne gibi tepkiler geliyo gibi ölçtüler yani.
genclık ılk kez mı dızı ızlıyosunuz? ne zaman fragmanlar dızının kendısını yansıttı...
fragman= basrol oyuncusunun kıcı acıkta kalsa ne gorur?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)